Ja byłbym chętny... tylko z kasą BARDZO CIENIUTKO jest i zapewne będzie u mnie jak zawsze jakby rzecz działa się w okolicach GDA to może i jakieś dupki by sie skołowało
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
WaveLoopz napisał(a):
Kurde, chciałbym, ale...
... rodzice mnie nie puszczą
Witam w klubie, za młodzi jesteśmy... Ale CW never die także jak będę miał autko to się bujniemy gdzieś na zlot
Poza tym w lipcu jestem w szpitalu i i tak bym nie pojechał
Panowie bieda jakich mało, a kasy nie załatwie bo nie mam jak. Rodzice jakby wiedzieli że jadę z odpowiedzialnymi (xD) ludźmi takimi jak wy, to może by mnie puścili... Kasa - nie mam, nie pojadę. Ciężko mi doradzać miejsce, bo mieszkam na Podkarpaciu niedaleko miasta Jarosław (ok. 15km), a stąd pewnie mało ludzi.
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
WaveLoopz napisał(a):
Kurde, chciałbym, ale...
... rodzice mnie nie puszczą
no właśnie
gdyby to było gdzieś w małopolskim to bym był na 100% ale do gdańska mam trochu i na pewno mnie rodzice nie puszczą ;/
Createx napisał(a):
Ale CW never die także jak będę miał autko to się bujniemy gdzieś na zlot
Jakby po mnie Plaz przyjechał to nie ma sprawy mogę przyjechać No dla mnie to troche za daleko ale jak zarobie jakąś kasę to powinienem wpaść jakoś nie wiem jak ale pokąbinuje Jeszcze nigdy nie byłem nad morzem więc to byłaby jakaś nowość A naprade z chęcią bym wtedy wpadł Przy okazji oblalibyśmy moje 18 ; ] (20 lipca )
_________________ 89% graczy uważa że grafika w grach jest najważniejsza. Jeśli, należysz do 11% tak nie myślących, wklej to do sygnatur....
Ad 1 ... miejscówka - teoretycznie najlepszym rejonem była by centralna polska - okolice Łodzi , Skarżysko Kamienna bo to jest centrum i tam każdemu jest blisko (w SKU przecinają się główne ciągi tras pkp północ-południe , zachód-wschód )
Ad 2 Termin ... ku*wa chłopaki wy mnie zniszczycie WAKACJE koniec czerwca / początek lipca bo z założenia wiem że w tym terminie jest się świeżo po zakończeniu szkoły a nie ma się planów co do wyjazdu
Ad 3 piątek , sobota , niedziela ... a rozstanie w poniedziałek może być
teraz zbiórka pewniaków ... kto jedzie Termin proponowany ostatni weekend czerwca / pierwszy lipca .... wróć czemu akurat weekend nie lepiej jest się zebrać po weekendzie w tygodniu - jest oczywistą sprawą że wynajęcie domku na weekend będzie droższą inwestycją niż wynajęcie tego samego domku w tygodniu ... (sprawa do przemyślenia)
Jeśli chodzi o ludziska chętne z małej polski to po ustaleniu miejsca docelowego i terminu sądzę że można by zorganizować zbiórkę w jednym miejscu (kraków ) i jechać do celu w większej ekipie - w przypadku jazdy pociągiem jest to chyba trochę bezpieczniejsza opcja
p.s. Luckmack koszulek CW jest na świecie 5 sztuk - 2 z takim wzorem jaki ty posiadasz i 3 takie jak moja z czego 2 być może jeszcze leżą w sklepie i czekają na kupca
Jak ja widze Post Typu Bida jakich malo kasy nie ma ludzie zlot ma byc w wakacje to do roboty co sobote 40-50 zl dniowki odlozyc i na wakacje macie kase jaki Problem
Ostatnio edytowany przez DJ Zizi, 2009-05-16, 14:29, edytowano w sumie 1 raz
Zarejestrowani użytkownicy: Draillaordign, Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum