Lipiec się zbliża nieuchronnymi krokami a wraz z nim Nasz zlot w Skarżysku w związku z tym trzeba podjąć ostateczne kroki : potwierdzić rezerwację domków oraz ilość osób które przyjadą i uzgodnić pozostałe szczegóły takie jak np ostateczny koszt wynajmu domków na jednego "łebka" , punkty spotkań , szczegóły dojazdu do ośrodka itp itd
Od dnia dzisiejszego (16.06.09) macie czas do piątku 26.06.09 na złożenie 100%towej deklaracji Waszej OBECNOŚCI na Zlocie
Deklarację tą przyjmuję w formie POSTU (JEDNEGO POSTU A NIE 15stu ) w tym temacie który obecnie przeglądacie i nie życzę sobie w tym temacie wypowiedzi na żaden inny temat.
[center]
JEŚLI WIESZ ŻE NIE JEDZIESZ NIE PISZ I NIE RÓB BURDELU !!!!! [/center]
Pragnę też jednocześnie poinformować że zabieram ze sobą dwie osoby więcej które również tutaj zgłaszam i jeżeli wy też macie jakiś znajomych chętnych na 3dniową "imprezę" możecie zabrać ich ze sobą - w granicach rozsądku rzecz jasna
EDIT
Na prośbę kilku osób przedłużyłem minimalnie termin nadsyłania zgłoszeń
Ostatnio edytowany przez Ristoff 2009-07-02, 22:26, edytowano w sumie 6 razy
Z mojej strony robota wykonana, tzn wysłałem mejle z informacja o co kaman, kiedy i jaki temat mozna odwiedzic. Poszlo do modów, rezydentów, klubowiczów, grafików, MP, w sumie ok 500 mejli
dokładnie Ivanek masz rację - wtorek 30 czerwca godzina 21 czat na forum obecność obowiązkowa
i tyle obgadamy szczegóły , ja jutro jeszcze do rejowa zadzwonię potwierdzę rezerwację ostateczną tych dwóch domków bo niestety jest nas nie powiem MAŁO !!!! podliczę koszta itp itd i będziemy jutro wieczorem rozmawiać
OK. To co ustalone: 24lipca - piątek 14:00 - 26lipca - niedziela 12:00. Mamy 2 domki na 2 doby hotelowe. Czyli 160zł x 4 = 640zł tutaj =======> http://www.expol-bis.pl/rejow.htm
Ustalona lista osób ,,pewnych" to:
Tray Ence + jego ziomek Ristoff + 2 osoby Moander, TB+ ziom, Xraxtretix, Plaz Teeck Urban Qburiuz Nastyfreakz
Edit: doszedł nam [color=blue]Zoot Edit 2: (No ja mam tą perswazję karwasz barabasz - doszedł Critz Cytronetka
czyli 15 osób. wychodzi ~45 zł za koczowanie tam na łeb ! Taniej jak w biedronce. + szama i dojazd.
"Rezerwowe" osoby to ZP i Venom i bardzo prosze o określenie się. Jeśli ktoś chce sie zpoza tej listy dołączyć - tym lepiej. pokój.
[/color]
Ponieważ Ristoff i I Van się tym zajmują muszę napisać, że w tej chwili zostaje 1 MIEJSCE do zapełnienia domku. Jeśli ktoś chce się wpisać później jako 17sty - uzgadniajcie jak to ma byc. Spożnialstwo nie popłaca...
Ostatnio edytowany przez Karolina 2009-07-01, 19:54, edytowano w sumie 5 razy
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myvufu05
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum