Forum muzyczne Clubworld.pl - witamy!
Obecny czas: 2012-02-09, 03:10
Zobacz aktywne tematy | Zobacz posty bez odpowiedzi

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  Strona 1 z 7
 [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Author Wiadomość
 Temat postu: ZLOT CLUBWORLD 24-26 Lipca 09 - Temat Informacyjny
PostWysłany: 2009-07-01, 22:39 
Zasłużony
Awatar użytkownika

Miejscowość: SoundTropolis-Kraków
Postawił: 60 piw(a)
Otrzymał: 343 piw(a)
Tak więc Panowie temat Naszego Zlotu trzeba wreszcie zakończyć ...

Jak już zapewne większość zainteresowanych wie w dniach 24-26 Lipca 09 w Skarżysku-Kamiennej odbędzie się 3 dniowy zlot ludzi z Naszego Forum. Ten temat który właśnie czytacie jest ostatnim z serii kilku dotyczących zlotu a znajdywać w nim będziecie na bieżąco wszystkie "newsy" dotyczące tej jakże przez "wielu" wyczekiwanej imprezy :)
To by było tyle na wstępie a teraz konkrety

Termin : 24-26 Lipiec 09

Liczba osób które się zmieszczą - niestety NIE WIĘCEJ niż 16 łebków , rozmawiając z bardzo miłą panią w recepcji pytałem czy istniała by możliwość dokupienia jeszcze 3ciego domku jeśli by się okazało że jeszcze znajdzie się parę osób chętnych ale niestety wszystkie pozostałe domki są już zarezerwowane i nie ma opcji żeby przyjechało Nas więcej niż 16

Koszt Wynajmu domków na dwie doby hotelowe - wynosi w sumie 640 złotych (czas liczony odi Piątku od godziny 14 do Niedzieli godzina 12)
Zakładając że pojedzie nasz równe 16 osób to opłata za wynajem domków wynosi 40 zł od osoby - wiadoma sprawa że jeśli będzie nas mniej niż 16 to kwotę 640 złotych dzielimy przez ilość osób obecnych.
Dwie sprawy dotyczące zakwaterowania :
1. Z tego co zrozumiałem zarząd ośrodka może (ale nie musi) nas rozliczyć (sprawdzić) z tego ilu nas tam będzie siedzieć więc kwestia taka że kogoś przemycimy jako 9tą osobę na domek chyba raczej odpada choć słyszałem od paru osób że zamierzają do nas przyjechać na kilka godzin w odwiedziny - gości zapraszam(y)

2. Pani z którą rozmawiałem była bardzo miła i powiedziała mi że z tą dobą hotelową nie jest tak sztywno że w niedzielę o godzinie 11:59 mamy wszyscy stać z torbami w rękach przed domkami i raczej nie powinno być z tym problemu żebyśmy sobie tam posiedzieli kilka godzin dłużej co jest moim zdaniem bardzo pozytywnym gestem z ich strony :)

Domki - w każdym domku znajduje się 8 łóżek (2 pokoje z dwoma łóżkami na piętrze i jeden "pokój" wspólny w którym stoją 4 łóżka)
Domki zarezerwowane dla Nas mają numery 9 i 10 i z tego co mi pani powiedziała stoją bardziej na uboczu tak więc powinniśmy mieć względny spokój - w granicach rozsądku rzecz jasna :)
Również odnośnie numeracji sądzę że można by się zacząć powoli zastanawiać kto w którym domku "mieszka" chodź znając życie to będzie impreza przechodzona pomiędzy domkiem 9 a 10 a spać się położymy tam gdzie zaśniemy ale trzeba to ewentualnie przemyśleć :rotfl:
W każdym domku znajduje się łazienka z dostępem do ciepłej wody, aneks kuchenny - czytaj zlewozmywak i na tym luksusy się kończą (ktoś musi przywieźć lodówkę na vodke i browary :hyhy: )
Pocieszające jest to że dostaniemy także pościel i nie będzie tak że będziemy spać na gołych łóżkach bez prześcieradła :)

To by było na tyle z oficjalnych informacji ... teraz pozostają szczegóły ...

Sprawa sprzętu jest już częściowo rozwiązana - wiadomo że :
Ivan (Trey) zabiera ze sobą mixer Pioneer 600.
Tb się zadeklarował że przywiezie lapotpa i na nim nasz ulubiony program czyli FL i jeszcze jakieś inne bajery.
Niestety na tym jak narazie nasz sprzęt się kończy - pozostaje sprawa nagłośnienia i chyba raczej ogromny ukłon w stronę Urbana i Plastusia żeby oni spróbowali znaleźć jakieś ze dwie małe kolumienki i jakiś wzmacniacz żeby było na czym tej muzy słuchać
Druga sprawa to playery - cały dzień próbowałem się dodzwonić do gościa który być może mógłby nam (Mi) wypożyczyć dwa playery - pioneer 400 ale niestety mój kontakt z nim skończył się na komunikacie że abonent jest poza zasięgiem - tak więc sprawa playerów jest jeszcze otwarta a jej rozwiązanie poznacie w najbliższym czasie ....

Na zakończenie tego wykładu mam prośbę do osób które jadą a przez ostatnie 2 dni się ze mną nie kontaktowały - niech odezwą się do mnie na GG bo chcę zrobić już ostateczną listę jadących :)

Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie i pytania to zapraszam do wypowiadani się w tym temacie lub do mnie na GG :cool:

POZDRAWIAM WAS :!:

Edit po czasie

Szczegóły dojazdu - mam propozycję dla osób z małopolski i śląska ... z Krakowskiego Dworca Głównego dnia 24 Lipca o godzinie 10:10 odjeżdża bezpośredni pociąg do Skarżyska - teoretyczna cena biletu ulgowego to ok 14 złotych (jutro to sprawdzę dokładnie) w jedną stronę. Moja propozycja jest taka żebyśmy się tą małą garstką osób z południa polski ustawili na dworcu tak ok godziny 9:30-9:45 i wsiedli razem do pociągu i jechali na miejsce razem :)

Image

Image

Ostatnio edytowany przez Ristoff 2009-07-26, 21:42, edytowano w sumie 3 razy

Profil E-mail Postaw piwo 

Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post:
Critz ; ), Qburiuz, ZOOT
 Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 01:01 
będzie ZUO!!!!!!!!!!!! Zjedz swoje dziecko!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl:

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 01:10 
Klubowicz

Postawił: 281 piw(a)
Otrzymał: 1593 piw(a)
Ja biore lapa, na nim komplet vstkow, Fl, Live 7 & 8 do tego midi reloop'a zeby pograc z abletona w trybie live ewentualnie pograc na traktor dj studio (emulacja konsoletki) bo do tego tez ster sie nadaje ;)

Gdy Ristoff nie wezmie playerow to jest jeszcze jedna mala prosba. Jesli ktos posiada karte pokroju: Maya44 USB, M Audio Fast track PRO lub inna, (2 pary stereo, Asio. Ewentualnie 1 para stereo byle z asio) i moze wziac na zlot to bardzo prosze zeby wzial. W innym wypadku (brak karty i playerow) nie ma sensu by Ivan targal mixer.

To by bylo na tyle ode mnie. Do zobaczenia :D

Profil Postaw piwo  

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 10:28 
Administrator
Awatar użytkownika

Postawił: 204 piw(a)
Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Ristoff, najlepszy organizator :padam:
Mam jeszcze takie małe pytanko: czy na terenie tego ośrodka jest jakiś sklep? ;)

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 19:19 
Zasłużony
Awatar użytkownika

Qburiuz napisał(a):
Ristoff, najlepszy organizator :padam:
Mam jeszcze takie małe pytanko: czy na terenie tego ośrodka jest jakiś sklep? ;)

Nie ... nie ma najbliższy sklep jest z tego co pamiętam jakieś 3 km od ośrodka ale sądzę że nie będzie problemu zapakować się w autko i jechać na większe zakupy do jakiegoś okolicznego sklepu ;)

mnie osobiście bardziej martwi fakt że w domkach nie ma lodówek i czajników - lodówka żeby mieć zimną vodke i browar a czajnik żeby sobie rano po piciu zrobić herbatkę a na obiadek jakiegoś vifonka albo gorący kubek :P

Image

Image

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 20:32 
No własnie a jest jakach kuchenka? ALbo fajerka? :rotfl: to ciasto zbuduje :rotfl:

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 20:39 
Zasłużony
Awatar użytkownika

Miejscowość: Toruń
Postawił: 471 piw(a)
Otrzymał: 3687 piw(a)
eee Chlopaki ja biore swoje Kolumienki ,co prawda sa to komputerowe ale jedna ma 45 w Rms wiec naprawde ladnie graja :) Przy okazji moge rowniez zabrac lappka :D :P !

Image

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 20:56 
Zasłużony
Awatar użytkownika

Taaa tylko ja musze jechac z przodu :P kolega musi usiasc z tylu bo ja sie boje sam siedziec :hyhy: a grilla ktos weznie ?

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 21:11 
Zasłużony
Awatar użytkownika

po 5 dych na leb ? zdzierstwo :hyhy: ale niech strace :P chleje ta twoja padlina wiecej od Ciebie :P

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 22:21 
Zasłużony
Awatar użytkownika

Nastyfreakz napisał(a):
a grilla ktos weznie ?

po co ci Grill :?:
To jest ośrodek wczasowy a nie środek lasu :P
tam jest przygotowane miejsce na grilla , ognisko , itp itd :D

Mnie bardziej niż grill martwi fakt że nie mamy na dzień dzisiejszy playerów bo ten gość co miał mi je wypożyczyć ma akurat w nasz weekend imprezę wyjazdową i bierze sprzęt ze sobą :(

Image

Image

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 22:30 
Zasłużony
Awatar użytkownika

Trey Ennce napisał(a):
Ristoff, nie wierze ze TY jako DJ nie masz innych znajomych ;)

mam ale nie każdy DJ ma obowiązek posiadania w domu własnych playerów a raczej nikt mi nie załatwi na weekend sprzętu z klubu z oczywistych powodów - w klubie na czymś trzeba grać .....

Image

Image

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-02, 23:46 
Music Producer
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bulina :)
Postawił: 734 piw(a)
Otrzymał: 1210 piw(a)
Najwyżej posłuchamy RM I Rydzia : > :D

1/2 South Boyzz

[b]http://myspace.com/critzdj
http://www.facebook.com/critzdj[/b]

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-03, 00:00 
Klubowicz

Ja tez mam troche znajomych ale przyszlo co do czego to okazalo sie ze 1 player stoi w klubie a 2 zepsuty :/ 2 ziomek tak sie boi o swoje pionki, bardziej niz o wlasne jajca. 3 ziomek wyjechal za granice i nie mam z nim kontaktu. Zostaje Ableton Live i TDS3 z midziacza ;)

Jesli Ivan ma brac mixer to potrzebna jest karta pod USB taka jak napisalem wczesniej. Jesli mamy grac z Traktorka lub Live'a to nic wiecej nie trzeba poza naglosnieniem. Mam sterownik midi z interface audio wiec tak czy tak grac jest z czego ;)

Profil Postaw piwo  

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-03, 20:37 
Klubowicz

To samo bo masz sterownik midi i wszystko jak w playerach. Jogi pokretla przyciski. Nie widze roznicy. Kupa ludzi na eventach nawet gra z TDS i nikt nie placze :]

Mixera nie podlacze do zintegrowanej karty bo to zal. Latencja ze 40ms. Potrzeba czegos lepszego...

Profil Postaw piwo  

Temat postu:
PostWysłany: 2009-07-04, 03:11 
sorry za OT ale to ponizej samo za siebie mowi:

ch*j w to

03:51:35 wazne ze ja jade
03:51:44
xxxzl moge wydac

03:52:00
poznam Was wszystkich

03:52:03 przespie sie z wami
03:52:15
wspomnienia beda do konca zycia forum

03:52:17 pierwszy zlot
03:52:20 dziewiczy
03:52:22
03:52:29
i ja w tym bede uczestniczyl

03:52:35
dla mnie to zaszczyt

03:52:44
poznac Was wszystkich

03:52:54
osob, ktore uksztaltowaly moj charakter muzyczny

03:53:06
z wielka przyjemnoscia bede sie z Wami wital

03:53:44
ok plass, bede mykal... nie bede ci juz spamowac

03:53:47 dobranoc

<łezka>

Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post:
Nikt
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  Strona 1 z 7
 [ 99 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]