Tak więc Panowie temat Naszego Zlotu trzeba wreszcie zakończyć ...
Jak już zapewne większość zainteresowanych wie w dniach 24-26 Lipca 09 w Skarżysku-Kamiennej odbędzie się 3 dniowy zlot ludzi z Naszego Forum. Ten temat który właśnie czytacie jest ostatnim z serii kilku dotyczących zlotu a znajdywać w nim będziecie na bieżąco wszystkie "newsy" dotyczące tej jakże przez "wielu" wyczekiwanej imprezy
To by było tyle na wstępie a teraz konkrety
Termin : 24-26 Lipiec 09
Liczba osób które się zmieszczą - niestety
NIE WIĘCEJ niż 16 łebków , rozmawiając z bardzo miłą panią w recepcji pytałem czy istniała by możliwość dokupienia jeszcze 3ciego domku jeśli by się okazało że jeszcze znajdzie się parę osób chętnych ale niestety wszystkie pozostałe domki są już zarezerwowane i nie ma opcji żeby przyjechało Nas więcej niż 16
Koszt Wynajmu domków na dwie doby hotelowe - wynosi w sumie 640 złotych (czas liczony odi Piątku od godziny 14 do Niedzieli godzina 12)
Zakładając że pojedzie nasz równe 16 osób to opłata za wynajem domków wynosi 40 zł od osoby - wiadoma sprawa że jeśli będzie nas mniej niż 16 to kwotę 640 złotych dzielimy przez ilość osób obecnych.
Dwie sprawy dotyczące zakwaterowania :
1. Z tego co zrozumiałem zarząd ośrodka może (ale nie musi) nas rozliczyć (sprawdzić) z tego ilu nas tam będzie siedzieć więc kwestia taka że kogoś przemycimy jako 9tą osobę na domek chyba raczej odpada choć słyszałem od paru osób że zamierzają do nas przyjechać na kilka godzin w odwiedziny - gości zapraszam(y)
2. Pani z którą rozmawiałem była bardzo miła i powiedziała mi że z tą dobą hotelową nie jest tak sztywno że w niedzielę o godzinie 11:59 mamy wszyscy stać z torbami w rękach przed domkami i raczej nie powinno być z tym problemu żebyśmy sobie tam posiedzieli kilka godzin dłużej co jest moim zdaniem bardzo pozytywnym gestem z ich strony
Domki - w każdym domku znajduje się 8 łóżek (2 pokoje z dwoma łóżkami na piętrze i jeden "pokój" wspólny w którym stoją 4 łóżka)
Domki zarezerwowane dla Nas mają numery 9 i 10 i z tego co mi pani powiedziała stoją bardziej na uboczu tak więc powinniśmy mieć względny spokój - w granicach rozsądku rzecz jasna
Również odnośnie numeracji sądzę że można by się zacząć powoli zastanawiać kto w którym domku "mieszka" chodź znając życie to będzie impreza przechodzona pomiędzy domkiem 9 a 10 a spać się położymy tam gdzie zaśniemy ale trzeba to ewentualnie przemyśleć
W każdym domku znajduje się łazienka z dostępem do ciepłej wody, aneks kuchenny - czytaj zlewozmywak i na tym luksusy się kończą (ktoś musi przywieźć lodówkę na vodke i browary

)
Pocieszające jest to że dostaniemy także pościel i nie będzie tak że będziemy spać na gołych łóżkach bez prześcieradła
To by było na tyle z oficjalnych informacji ... teraz pozostają szczegóły ...
Sprawa sprzętu jest już częściowo rozwiązana - wiadomo że :
Ivan (Trey) zabiera ze sobą mixer Pioneer 600.
Tb się zadeklarował że przywiezie lapotpa i na nim nasz ulubiony program czyli FL i jeszcze jakieś inne bajery.
Niestety na tym jak narazie nasz sprzęt się kończy - pozostaje sprawa nagłośnienia i chyba raczej ogromny ukłon w stronę Urbana i Plastusia żeby oni spróbowali znaleźć jakieś ze dwie małe kolumienki i jakiś wzmacniacz żeby było na czym tej muzy słuchać
Druga sprawa to playery - cały dzień próbowałem się dodzwonić do gościa który być może mógłby nam (Mi) wypożyczyć dwa playery - pioneer 400 ale niestety mój kontakt z nim skończył się na komunikacie że abonent jest poza zasięgiem - tak więc sprawa playerów jest jeszcze otwarta a jej rozwiązanie poznacie w najbliższym czasie ....
Na zakończenie tego wykładu mam prośbę do osób które jadą a przez ostatnie 2 dni się ze mną nie kontaktowały - niech odezwą się do mnie na GG bo chcę zrobić już ostateczną listę jadących
Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie i pytania to zapraszam do wypowiadani się w tym temacie lub do mnie na GG
POZDRAWIAM WAS
Edit po czasie
Szczegóły dojazdu - mam propozycję dla osób z małopolski i śląska ... z Krakowskiego Dworca Głównego dnia 24 Lipca o godzinie 10:10 odjeżdża bezpośredni pociąg do Skarżyska - teoretyczna cena biletu ulgowego to ok 14 złotych (jutro to sprawdzę dokładnie) w jedną stronę. Moja propozycja jest taka żebyśmy się tą małą garstką osób z południa polski ustawili na dworcu tak ok godziny 9:30-9:45 i wsiedli razem do pociągu i jechali na miejsce razem