Ok ja pisze za ZOOTA bo jak mowi nie ma kompa - wiec nie napisze. napisal mi esa. Jak sie nic nie wydarzy to piatku to pojedzie. No wiec na dwoje babka wrozyla. ALbo w czwartek/piatek ZOOT wklei nowa historie albo pojedzie. Chce takze uczulic osoby ktore, zamierzaja jechac na podobne melanze w przyszlosci (a beda na pewno). Deklaracje 2 tyg wczesniej i powiedzmy 2 tyg wczesniej kasa na konto. W ostatniej chwili rozmyslasz sie? Tracisz proste.
Widze wielki zal ze nie pojade... Jakbym nie zadeklarowal wczesniej ze biore playery to kazdy mialby to w d**** no ale takie jest zycie niestety Jak tutaj sie co niektorzy domagaja oficjanlego "wyjasnienia" to prosze bardzo... Otoż nie jade na 100 % powod - problemy rodzinne, jesli dla kogos to za malo to moze mnie szanownie pocalowac wiadomo gdzie
Mondzio jak sypać ekipa? Kto nie jedzie to próbujcie od siebie kołować jakiś ziomków, żeby uzupełniło braki... Ale większość jedzie to nie będzie źle Wie ktoś czy TB jedzie? Bo ja w miescie na kompie i nie mam do niego jak na gadu wejsc. Mondzio tak wgl to napisz mi esa na fona. 796109884.
_________________ 89% graczy uważa że grafika w grach jest najważniejsza. Jeśli, należysz do 11% tak nie myślących, wklej to do sygnatur....
tak TB jedzie choćby go mieli na łóżku szpitalnym przywieźć ....
Natomiast co do kwestii Urbana i Zoot'a to :
z Zoot'em rozmawiałem wczoraj i zadeklarował że na pewno przyjedzie (jak nie przyjedzie to osobiście mu zorganizuję spotkanie z podłogą za wyrolowanie nas bo jeśli się nie zjawi to każdy z jadących będzie parę groszy do tyłu bo za jego wolne miejsce będziemy musieli zapłacić więc lepiej dla niego żeby jednak przyjechał)
a jeśli chodzi o Urbana to jest już teraz pewniakiem że on niestety nie jedzie i w związku z tym mamy na 100% jedno wolne miejsce - ktoś chętny, może chcecie jeszcze kogoś ze sobą zabrać .... Myślcie szybko bo czasu jest już bardzo mało - zostało ok 36 godzin
oj ZOOT naprawde masz przesrane jesli Cie nie bedzie ,bo ja Ci tez nie popuszce ... Ogolnie slyszalem dzisiaj w radyjku ze w piatek w calej polsce ma byc przepieknie wiec szykuje sie udany piatkowy beach party !
tak dokładniej to z moich obliczeń wynika że playerki od łebka wyjdą 6,20
aaaa właśnie a propos kasy - zabankujcie sobie tak gdzieś 10 zeta więcej na opłatę domków
bo jak narazie nie mamy kompletu a w chwili kiedy nie ma kompletu to koszta na jednego łebka niestety rosną bo kasą dzielimy się po równo
z moich przeliczeń wynika że koszt za domki będzie następujący
jeśli jedzie 16 osób to na łebka wychodzi 40 zeta
------------ 15 ------------------------------ 42,7 (jeśli nie będzie nikogo na miejsce Urbana)
------------ 14 ------------------------------ 45,8 (jeśli ZOOT da dupy i się nie zjawi)
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myvufu05
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum