Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków: 0.1 l - demo 0.25 l - trial version 0.5 l - personal edition 0.7 l - professional edition 1.0 l - network edition 1.75 l - enterprise 3 l - for small business 5 l - corporate edition.
1. Fuzzy 2. mr. Kris 3. Wujek eX 4. żeby nie było ... Rysiek kto następny 5. Plastusiowy Pamiętnik 6. Slawomirus Potężny I aka. Czarny Kapłan 7. Iwan Damianowić (piszę się na miejsce u wuja eXa w aucie)
1. Fuzzy 2. mr. Kris 3. Wujek eX 4. żeby nie było ... Rysiek kto następny 5. Plastusiowy Pamiętnik 6. Slawomirus Potężny I aka. Czarny Kapłan 7. Iwan Damianowić (piszę się na miejsce u wuja eXa w aucie) 8. Nestea(ten z Indonezjii i mozliwe ze do tego czasu Ja bede mial juz autko)
Temat postu: Re: ZLOT CLUBWORLD 1-4 Lipiec 2010 wstępna lista obecności
Wysłany: 2010-03-24, 21:50
Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
1. Fuzzy 2. mr. Kris 3. Wujek eX 4. żeby nie było ... Rysiek kto następny 5. Plastusiowy Pamiętnik 6. Slawomirus Potężny I aka. Czarny Kapłan 7. Iwan Damianowić (piszę się na miejsce u wuja eXa w aucie) 8. Nestea(ten z Indonezjii i mozliwe ze do tego czasu Ja bede mial juz autko) 9. Kubuś ;D
1. Fuzzy 2. mr. Kris 3. Wujek eX 4. żeby nie było ... Rysiek kto następny 5. Plastusiowy Pamiętnik 6. Slawomirus Potężny I aka. Czarny Kapłan 7. Iwan Damianowić (piszę się na miejsce u wuja eXa w aucie) 8. Nestea(ten z Indonezjii i mozliwe ze do tego czasu Ja bede mial juz autko) 9. Kubuś ;D 10. Moander (Nie obejdziecie się bezemnie wiec muszę)
1. Fuzzy 2. mr. Kris 3. Wujek eX 4. żeby nie było ... Rysiek kto następny 5. Plastusiowy Pamiętnik 6. Slawomirus Potężny I aka. Czarny Kapłan 7. Iwan Damianowić (piszę się na miejsce u wuja eXa w aucie) 8. Nestea(ten z Indonezjii i mozliwe ze do tego czasu Ja bede mial juz autko) 9. Kubuś ;D 10.Xraxtretix 11. Moander (Nie obejdziecie się bezemnie wiec muszę) 12. kotek gargul and sasetka (naprawione )
_________________ Zmień sobie ten obrazek w podpisie, bo jest za duży ~ Admin
a gdzie jest cos napisane o wieklosci obrazka??? klakier
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Xraxtretix
Karolina
Temat postu: Re: ZLOT CLUBWORLD 1-4 Lipiec 2010 wstępna lista obecności
Wysłany: 2010-04-19, 22:39
Refresh:
1. Fuzzy 2. mr. Kris 3. Wujek eX 4. żeby nie było ... Rysiek kto następny 5. --------------------------------------------- 6. Slawomirus Potężny I aka. Czarny Kapłan 7. Iwan Damianowić (piszę się na miejsce u wuja eXa w aucie) 8. Nestea(ten z Indonezjii i mozliwe ze do tego czasu Ja bede mial juz autko) 9. Kubuś ;D 10.Xraxtretix 11. Moander (Nie obejdziecie się bezemnie wiec muszę) 12. kotek gargul and sasetka (naprawione )
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myvufu05
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum