1. Jak dawno temu rozpoczęła się Twoja przygoda z muzyką? Czy byłeś nią zafascynowany od początku, czy może Cię ktoś "zaraził"?
Wszystko zaczęło się na początku 2004 roku. Od dawna ciekawiło mnie jak powstają różne produkcje, dlatego tez zacząłem się coraz bardziej tym interesować. Z początku była to zabawa lecz teraz traktuje to na poważnie.
2. Jaką muzykę grasz sam osobiście w setach a czego słuchasz na co dzień?
Co do setów to na razie nie miałem jeszcze okazji grania w klubie. Na co dzień praktycznie wszystkiego po trochu. Troszkę trance, house, pop.
3. No a co Cie uspokaja? Ja np. na rozluźnienie stosuje ostrą dawkę Hands Up-u lub Dance-u. A Ty? Może jakaś filharmonia
?
Nie nie filharmonia nie ani żadne klasyki. Jak juz to właśnie jakiś spokojny trance z fajną melodia.
4. A co powiesz o swoich pierwszych produkcjach? Czy sukces przyszedł łatwo?
Pierwsze produkcje wiadomo jak to początki nie były idealne:) Początkowo było ciężko. Ale z czasem juz można powiedzieć było z górki. Sukces? nie nazwałbym tego sukcesem. Po prostu robie to co lubię.
5. Czy czujesz się sławny?
Nie, nie czuję się sławny.
6. Co robisz na co dzień oprócz tworzenia muzyki?
Na co dzień studiuje, spotykam się ze znajomymi po prostu zwykłe życie:)
7. A co studiujesz?
Politologie
Także kierunek niezwiązany z muzyka
8. Skąd czerpiesz inspiracje do swoich utworów, czy masz jakieś swoje wzorce?
Pomysł przychodzi nagle. Niekiedy powstaje z tego cały utwór niekiedy tylko krótkie demko. Co do wzorców to np. Verano, Mondo, Jeckyll & Hyde, The Real Booty Babes.
9. Jaki był Twój pierwszy sprzęt, program muzyczny?
No oczywiście E-Jay.

Później FL Studio i tak pozostało do dziś. Sprzęt jak dobrze pamiętam to Duron 750mhz 128 Ram:)
10. Powiedz mi coś na temat przyszłości... co w planach ? jakieś marzenia dotyczące tego co robisz ?
Co do przyszłości na pewno będę chciał cos wydać. Ale to jeszcze czas pokaże:)
11.Może na koniec jakaś rada dla młodych producentów?
Na pewno żeby się nie poddawali i dążyli do celu. Trzeba naprawdę sporo czasu i ciężkiej pracy a przede wszystkim cierpliwości.
Dziękujemy Krzysztofowi za wyczerpujący wywiad i życzymy dalszych sukcesów!
Więcej na
http://www.vinyltronic.mp3.wp.pl/
Wywiad przeprowadził Ivan Lougan wraz z Anzelmo