Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
N-Myron napisał(a):
MikE LoW, Shekerz, najśmieszniejsze jest to, że jesteście DOKŁADNIE tacy sami jak on, co udowodniliście w tym temacie z polskim Infinity
Słabiutki zespół, niezbyt im wychodzi z muzyką, ale robią to co kochają. A Wy co? Wielki polew z nich macie. Czyli robicie to, co Taito: drwicie ze słabszych od siebie.
Różnica jest taka: on jest gwiazdeczka i drwi z internetowych MP. Wy jesteście internetowymi MP i drwicie ze słabych, discopolowych zespołów.
Piszecie na Taita, że on jest wielka gwiazdeczka i się z Was śmieje. I na prawdę nie potraficie dostrzec, że to samo może o Was powiedzieć grupa Elezis? Oni czytając Wasze wypowiedzi czuliby dokładnie to samo, co Wy czytając wypowiedzi Pana Taito.
I żeby nie było: nikogo tutaj nie bronię. Po prostu jak to mówią "Dostrzeżesz belkę w oku bliźniego, a źdźbło w swoim przegapisz".
po pierwsze, to co napisałem w temacie opolskim infinity, nie znaczy że drwię z każdego, a TAITO TAK!!!(no może prawie z każdego), co było z tamtym zacytowanym w poprzednim temacie konwersacja z gg. Bo taito mogę zrozumieć, żeby pojechał po mnie, ok, ale on jeżdzi równo po kim się mu podoba. Tu że mondo się rozpada, tu, że 2-4 groves są słabi, że klass, już nie taki jak kiedyś. Zanim on dorośnie do ich poziomu to mina lata a może i całe dziesięciolecia. Zachowuje się jak dzieciak, który pozjadał wszystkie rozumy, nie mówię, że taki jest osobiście ale takie sprawia wrażenie, poprzez swoje wpisy na forach. W tamtym temacie nie wiele brakowało, a pewno i zjechałby schleisa, za to że jest słaby i nic nie umie zrobić, a to powinien być wzór do naśladowania. Mnóstwo skomponowanych utworów razem z yanou i manianem, a także setki innych przy których pomagał, a już jakby policzyć, te które wykorzystały jego sample z vengaence to poszłoby pewnie w miliony, a czy wywyższa się on nad innymi? Stara się ich wyśmiać, jacy to nie są słabi, że kupują od niego, korzystają z jego sampli itp, itd. Nie po prostu cieszy się tym co robi, i stara się dać coś od siebie innym na skale światową.
Cytuj:
Różnica jest taka: on jest gwiazdeczka i drwi z internetowych MP.
Jeśli uważasz, że mondo, 2-4 groves, klass to internetowi MP, to spoko
Nie zgodzę się z tym, po prostu uważam, że nie powinno się tworzyć przeróbek takich utworów jak Infinity w stylu Disco Polo, bo z poważnego kawałka robi się remizowa potańcówka Po prostu Infinity NIE pasuje mi do oklepane dichopolowego wokalu.
Pamiętaj, że Infinity to przeróbka baaardzo starego dance'owrgo hitu
Zapewne fani Guru Josha twierdzą, że ten saksofon nie pasuje do takiej electro-łupanki. Kwestia gustu. To samo tyczy się wersji z polskim wokalem: nam to się nie podoba, ale zapewne są osoby, którym to odpowiada
N-Myron napisał(a):
MikE LoW, Shekerz, najśmieszniejsze jest to, że jesteście DOKŁADNIE tacy sami jak on
Shakerz napisał(a):
Chyba ty Jedno obśmianie polskiego Infinity nie czyni ze mnie TAITA (nie wiem czemu on to z dużych pisze, ano on w końcu ponad innymi), ten robi to na każdym kroku, wejdź sobie na wyżej wymienione linki, poczytaj trochę neta, bo widzę że nie jesteś w temacie.
Przeglądam różne fora i zapewniam Cie, że jestem w temacie I nie przeczę, że trochu mu odbija. Ale warto się zastanowić, czy to nie jest hmmm... normalne? Gdy młody gościu w jednym momencie siedzi przy FL-u i skleja nutki dla siebie, a kilka tygodni później: kontrakty, koncerty, popularność... chyba na każdym by się to w jakiś sposób odbiło
Poza tym myślisz, że Taito był taki od dziecka? Chyba każdy pamięta jak jeszcze jako A-LeeX przesiadywał tutaj na forum, pisał tutki, dzielił się samplami. Teraz może go trochę to wszystko przerosło I nikt wie jakby się zachowywał na jego miejscu, bo nie jesteśmy na jego miejscu Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi
Shekerz napisał(a):
Moje Taitowanie ma się jak 1/1000 a jego jak 1000/1000, łapiesz?
Czyli Twoje taitowanie w stosunku do niego jest mniej-więcej proporcjonalne do stosunku Twojej popularności do jego popularności
Gdyby Twój poziom popularności podskoczył do 1000/1000 to myślisz, że poziom taitowania pozostałby w miejscu? Nie wiesz tego
MikE LoW, Taito napisał, że Mondo się rozpadli, bo się rozpadli z tego co wiem. Na Klaasa wszyscy narzekają, a 2-4 Grooves siedzą już w innych klimatach. To nie było wyśmiewanie, czego nie można powiedzieć o Twoim skomentowaniu kawałka grupy Elozis:
Cytuj:
a mnie to rozje**ło kompletnie To jest czas !!
Maniana Taito nie wyśmiał i nigdy tego nie zrobi Uwierz mi
Ostatnio edytowany przez N-Myron, 2009-06-02, 22:15, edytowano w sumie 1 raz
Dajcie sobie Loozu ludzie ... Chlopak sie wybil zasluzenie ,bo ma talent - potrafi uzywac dzwiekow ,co nie ktorym to wogole nie wychodzi na tym forum ... pozatym stal sie taki sam jak inni profesjonalni producenci - Nie ma czasu!!! na pierdoly typu ... "Ej robisz fajna muze ,posluchasz mojego dema ?" a tam jakis klubbheadsowy kawalek Mike Noiza(bez obrazy K&R ) Tez Bym tak reagowal jak on ... Teraz praktycznie to jest jego praca ... chlopaczyna tez musi z czegos zyc .... SAM Go nie Trawie ,ale jakis tam szacunek mam dla niego . Noi Tylko mam jeszcze prosbe do paru osob zeby wlasnie nie wchodzily w zad takim osoba i zachowywaly sie jak by znali mistrza
to teraz ja coś dodam, po pierwsze widzę ze temat będzie długi jak murzyńskie genitalia haha odczepcie sie w końcu od niego jeżeli gwiazdorzy to co w tym dziwnego jak jest w ch*j dobry nic tylko pozazdrościć mu talentu robi se chłopak spokojnie remixy a tu ciągle spam na gg a potem sie dziwcie ze nie odpisuje a co do plakatu to czy taito go robił ? (może robił nie wiem) ale jeśli nie to czemu sie z niego śmiejecie ? aha przecież nie odpisuje na gg to trza go wyśmiać hmm jestem tylko ciekaw tego jakby taito nie był taki dobry to czy byście go tak nienawidzili i czy było by takie zamieszanie, aha i jak taito powiedział nie podoba sie ? nie słuchaj
Matko jedyna i znowu sie zaczyna no ale spoko standard Od siebie dodam że nie chodzi o to że tAITO się naśmiewa z innych... nawet nie chodzi o muzykę (załóżmy teraz że muzyka nie istnieje a pan T nigdy nie został muzykantem dla bardziej ułomnych ok? spoko) on żyje w swoim wyimaginowanym świecie w którym jego chory umysł dziecka próbuje sam sobie i wszystkim dookoła udowodnić że to on jest "królem piaskownicy" ludzie kurka wodna odbijcie... wielu NIE CHCE go obrażać dla przykładu,dla beki,tak sobie,że taka moda whatever tylko chce go ratować i skierować na własciwe tory np.poprzez takie tematy i posty , bo ten człowiek jest ewidentnie chory... wiecie co? na dłuzszą metę jest mi zaj.biscie go żal i ogólnie ludzi tego typu i nie piszę tego z przekorą bo znałem takich sporo.Ale pan T. się wyleczy... któregoś dnia prędzej czy później on obudzi się z ręką w za.ebistym g**** a raczej w mega-kloace "Taka jego Karma" i z dnia na dzień skonczy się rumakowanie . szczerze życzę tego każdemu osobnikowi z takim charakterem i chorymi wyobrażeniami mimo iż z drugiej strony jest mi ich żal.
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
N-Myron napisał(a):
MikE LoW, Taito napisał, że Mondo się rozpadli, bo się rozpadli z tego co wiem. Na Klaasa wszyscy narzekają, a 2-4 Grooves siedzą już w innych klimatach. To nie było wyśmiewanie
taaaaaa, dobra, a to nie jest wysmianie TAITO (21-03-2009 14:44) grooves TAITO (21-03-2009 14:44) juz TAITO (21-03-2009 14:44) sie skonczyli TAITO (21-03-2009 14:44) hujnie robia
to jak bym napisał o polskim infinity, że jest ch**jowe to byłoby ok?
N-Myron napisał(a):
Maniana Taito nie wyśmiał i nigdy tego nie zrobi Uwierz mi
Ale Schleis i Manian to 2 różne osoby
N-Myron napisał(a):
I nie przeczę, że trochu mu odbija. Ale warto się zastanowić, czy to nie jest hmmm... normalne?
Wg Ciebie jak komuś odbija to jest normalne?
skopiuje jedna z jego wypowiedzi z innego forum
N-Myron napisał(a):
Cytuj:
Cytat: Napisał Max Farenthide i znow to samo ..........i tak człowieku z toba do posrania...Ile mozna byc zadufanym w sobie ingnorantem?? stary kim ty byłes rok temu ??? puknij ze sie o blat bo prawda jest jedna ...cwaniakujesz na temat jplanet itd itd a jestes zwykłym murzynem dla flasha i wykonujesz jego polecenia ;/;/ Wciągnełem cie do tego zasranego biznesu bo myślałem ze jestes tego wart....a ty widac jestes tylko zadufanym kozakiem ,,netowym'' taitek....naprawde ty sie zaczynasz prośic...nagadujesz na skladanki itd A flash zrobił jakąs??? NIE ;] wiec schowaj sie prosze do swojego zacisza w domciu ..i daj ze juz se siana z tymi jazdami ....a było dobrze....przez chwile i znow cie sie powaliło w czerepie ...tacisz kazdego ;/
ale mrzyny maja wiekszego
to jest jego poziom
Ja nie mam do jego twórczości nic, niech robi to co lubi, ale jego zachowanie pozostawia wiele do życzenia i nie chodzi mi o odpisywanie na gg, bo na to po prostu może brak mu czasu. natomiast jego wypowiedzi na forach, dobitnie świadczą o jego kulturze i sposobie bycia. Jego problemem jest to, że on myśli, że jest najlepszy na świecie to, że ma talent, nie przeczę, ale żeby od razu np. twierdzić, że 2-4 groves, zmieniając styl na bardziej ligtowy sa chu**wi? to już przesada.
pozdro
Ostatnio edytowany przez M!kE LoW 2009-06-04, 00:34, edytowano w sumie 2 razy
Z resztą taki fragment rozmowy z GG jest ch*ja warty. Na gg każdy używa stwierdzeń, że coś jest z*ebane, ch*owe. Bo wtedy się nie rozmyśla pół godziny nad każdym rzuconym słowem, bo może ktoś skopiuje fragment rozmowy i się zrobi afera... Za każdym razem jak się na forum pojawia jakaś nutka Klaasa, Mondo czy ch*j wie kogo, znajdzie się ktoś, kto napisze, że to badziew, tandeta etc. Tylko, że takich osób się nikt nie czepia. Bo to przecież nie jest nikt popularny, więc próby pogrążenia go nie mają sensu.
MikE LoW napisał(a):
to jak bym napisał o polskim infinity, że jest ch**jowe to byłoby ok?
Nie nie byłoby ok, tylko nie było ok Bo już to zrobiłeś. Tylko inaczej to w słowa ubrałeś.
I nie dostrzegasz w tym żadnego podobieństwa z tym, co robi Taito. Zastanów się co by było, gdybyś był tak popularny jak on: Ktoś skopiowałby na jakieś forum Twój komentarz do utworu grupy Elezis:
MikE LoW napisał(a):
:hyhy: a mnie to rozje**ło kompletnie To jest czas !!
I zaczęła by się dyskusja na 20 stron "MikE LoW gwiazdorzy", "wydał kilka nutek i się z innych śmieje", "on jest żałosny", "żal mi go". Zastanów się i powiedz mi szczerze, czy tak by nie było?
Nikt nie jest idealny. Na każdego można coś znaleźć, u każdego można się czegoś przyczepić, każdego można złapać za słówka. Ale nikt tego nie robi dopóki nie jesteś popularny.
MikE LoW napisał(a):
Wg Ciebie jak komuś odbija to jest normalne?
99.9999% aktorów, piosenkarzy, i wszelkiego rodzaju gwiazd odbija. Widocznie taka ludzka natura, więc to IMO jest na swój sposób normalne
Jest masa 14tolatków, którzy wrzucą swój kawałek na wp i już cwaniakują co to nie oni. To jest taki syndrom gwiazdy. Taito przynajmniej coś osiągnął. I to bardzo dużo osiągnął Już pisałem jak to było z A-LeeXem wcześniej: pisał tutki, dzielił się samplami, oceniał nuty, zawsze był chętny do pomocy. W ciągu ostatnich miesięcy spadła na niego naprawdę wielka popularność. Najwyraźniej go to przerosło. I nikt nie wie jakby się zachowywał na jego miejscu, bo nikt nie jest na jego miejscu
MikE LoW napisał(a):
twierdzić, że 2-4 groves, zmieniając styl na bardziej ligtowy sa chu**wi? to już przesada. pozdro
Mi się niejednokrotnie zdarzyło, że ktoś mi podesłał nutę kogoś, przy kim się chowam. Nie podobała mi się to napisałem, że jest ch*jowa.
To nie idzie świat (dopóki nie znajdzie się ktoś, kto to roześle po necie) więc nie muszę pisać na ten temat rozprawki.
Nie podoba mi się, to piszę że ch*jowe i temat wyczerpany. Mój rozmówca wie, że nuta mi się nie podoba.
Inaczej sprawa wygląda na forach. Tutaj jednak wgląd na to wszystko ma więcej osób, więc w stylu "hahahaha Rozj*bało mnie to kompletnie" się raczej nie wypowiadam
I koniec tematu z mojej strony... nie chce mi się już wałkować w kółko tego samego
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Paolo Avanti
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum