1.Skąd w ogóle wziela się nazwa Max Farenthide ?
odp : Hmm pytanie standardowe

A więc Max ...ponieważ kiedyś miałem psa max'a

Czarny ,mały,wstrętny kundel

Po jakims czasie biedny sfiksował i po prostu rzucił sie na mnie ...zdążyłem sie odchylic no i pech chciał ze wyleciał przez okno dosłownie !

A że mieszkałem na 2 pietrze to no niestety trzeba było pomyśleć tez o nim i tak powstał Max...a Farenthide po prostu od pogody, a że nie chciałem zapożyczac dosłownej nazwy , to napisałem to tak jak slyszałem;) i zostało Max Farenthide
2. Jesli pamietasz to powiedz nam - Jak wyglądały Twoje pierwsze kroki w produkcji? Czy tworzyłeś pod jakimiś innymi nazwami lub projektami?
Odp: Hmm ciężki okres czasu był wtedy ,były produkcje owszem..mega mixy róznych wykonawców itd;) A tak to hmm nic szczególnego żeby opowiadać

Jesli chodzi o inne projekty , GG PROJECT , TRUE CONVENTION ,Jedna produkcja jako East Clubbers na samym początku istnienia tego zespołu
3. Czy ktoś pomógł Ci w osiągnięciu obecnego poziomu jesli chodzi o opanowanie sequencerow typu FL, Cubase itp czy do wszystkiego dochodziłeś sam?
Odp: I Tu w stu procentach jestem samoukiem

Od początku był FL...i nic poza tym ...teraz już własne profesjonalne studio więc masa pracy nad każdym projektem czy też numerem...Rozszyfrowuje teraz od pół roku tajniki i możliwosci jakie niesie ze sobą sequencer Cubase SX 3 i jednak sie przerzucę;)
4.Czy masz może jakiegoś swojego muzycznego idola ?
Odp: Oj tak

jest tych ludzi cała masa;) ale myślę takim faworytem na obecna chwile jest Klaas

Naprawde potrafi robić świetne remixy i numery zresztą poprzez infinity pokazał taką klase swiatową ze ....po prostu Klaasa w stu procentach

a z innej muzyki z innych gatunków to Sander Van doorn

mysle ze ten człowiek ma jeszcze przyszłosc i po numerze Riff nie pokazał ze osiądzie na laurach

wiadomo ma nowsze produkcje;) ale ta jakos hmm zapadła mi w ucho;)
5.Najwieksze marzenie Adriana ?
Odp: ........miec synka;) oraz
Hmm być naprawde szczęśliwym i mieć czas na życie prywatne

Dużo wyrozumiałych ludzi na swojej drodze i chyba to co każdy

Zdrowia żeby dotrwać do końca tego co zacząłem;)
6. W Polsce łatwo jest się wybić, zrobić karierę?
Odp: Niewątpliwie polski rynek jest obecnie bardzo bardzo ciężki , opanowały praktycznie wszystko - Radiostacje oraz TV ...czyli po prostu Mass Media ...nic na to nie poradzimy,ale na bank jest to już odczuwalne po klubach na terenie naszego pięknego ,lecz jeszcze zacofanego lekko kraju

Niestety część ludzi uważa,że przez taka muzyke jaka ja produkuje - Polska taka jest;) Ale w każdym kraju jest inny odłam muzyki , komercja ,house,electro,drumm and base i tego sie nie zmieni.Ja wybrałem komercję z domieszką delikatnych verbli elektronicznych

no ale;) komuś się to ma prawo oczywiście nie podobać.
7.Czy miales w klubie jakąś wpadkę o ile takowa była ?
Odp: Oczywiscie wpadki bywają;) np. raz pomyliłem klub hehe

była taka sama nazwa a sam nie zapisałem miejscowosci

a było róznicy 300 km ...więc niestety musiałem oddać szefowi za reklamę którą wykonał

no tak bywa czasem
8. Znajomości - Podstawa by dzisiaj się wybic ?
Odp: Napewno...to jest hmm podstawa na obecną chwile...uważam,że bez znajomych nic sie nie da osiągnąć

w końcu to oni promują nas, bo hmm są w fachu dłuzej

wiadomo jeśli coś się później osiągnie ...to odwzajemnia się bookingiem itd;)
9.Plany na nadchodzace miesiace ?
Odp: Napewno dużo nowych remixów spod szyldu DS oraz Maxa;) Singiel nowy Disco Superstars feat Inusa Dawuda - Sweet love, który ma naprawdę świetne remixy

Postawiłem wszystko na jedną kartę - Polskich remixerów, którzy naprawde są młodzi, ale jakże genialni w tym co robią

I nowy singiel Max Farenthide feat Nicco - On and On

Mam nadzieję, że wokal Nowojorskiego wokalisty zrobi naprawdę furorę w klubach

Będzie to produkcja dla każdego;) młodego , starszego sluchacza;) Myslę, że kobiety zwrócą szczególną uwagę na ten właśnie głos;)
10. Co myślisz o producentach, którzy kupują utwory (nie bede wskazywal palcami poszczegolnych artystow) ?
Odp: Na to pytanie odpowiem krótko

Kazdy robi co może żeby sie wybić;) Jedni pracują , a inni na nich zarabiaja;)
11.A teraz taka mini zabawa - dokończ zdania:
Nigdy nie będę ...
Szedł do celu po trupach
Najbardziej lubię...
Patrzyć na reakcję ludzi w klubie;) i śmiech małych raczkujących dzieci
to po braciszku mam;)
Nienawidzę . . .
Kłamstwa ,obłudy , zdrady , Dziewczynek w wieku 15 lat pytających ,, TO TY NAPRAWDE JESTES MAX''nie...ja jestem Adrian
Zawsze...
Pójdę w ogień za rodziną i bliskimi
12.W którym klubie najczęściej Cię można spotkać ?
Odp: Energy 2000,Klub Casanova ,Klub Galeon,;) obecnie 3 rezydentki

a już szykują się nastepne;)
13.Ile średnio spędzasz dziennie czasu przy produkcjach?
Odp: Za dużo;)(Leciało cos ostatnio fajnego w tv? hehe ) około 12-15 godzin;)
14.Którego ze współczesnych polskich producentów cenisz najbardziej?
Odp: Hmm ciężkie pytanie, ale myśle, że jednak Taito

Jest młodym utalentowanym wariatem

ktorego cenie i uwielbiam jako człowieka
15.Czym zajmujesz się na codzień? Tak poza swiatem muzycznym.
Odp: Muzyką;) Muzyką;) Muzyką;) Czasem wyniosś śmieci i napiję się dobrego piwa;)
16. Ferdynand Kiepski - typ mendy czy czlowieka z poczuciem humoru
Odp: Yeah;) I love this Men

jest po prostu bogiem piwa;) hehe a tak na poważnie menda z poczuciem humoru hehe

bardzo sympatyczny człowiek;) zresztą mieszkaniec Krakowa;)
18. Moze chcialbys kogos pozdrowic ?
Odp: Naszego kochanego prezydenta;)
Dzieki za wywiadzik
Odp: Pozdrawiam serdecznie całe forum