Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
N-Myron napisał(a):
Createx napisał(a):
Cytat 7. Co myślisz o producentach, którzy kupują utwory?
Po prostu nie myślę o nich jak o producentach.
Hehe, od razu mi na myśl Kalwi i Remi się nasunęło
A dlaczego nie np. Tiesto, Alex Gaudino, David Guetta i tysiące innych gwiazdeczek z wyższej półki? Bo oni są z zagranicy to są git, tak? Ale naszym trza dopie*dolić?
Ehhh... już normalnie żałośni z tym K&R jesteście
Taaa, napisałem tak bo to oni wykupują kawałki, na zagranicznych się nie znam Już bulwersa włączasz
Taaa, napisałem tak bo to oni wykupują kawałki, na zagranicznych się nie znam Już bulwersa włączasz
Taka mentalność Polaków... Tylko patrzeć jak tu naszym dokopać, a inni niech se robią co chcą...
I w kółko się czepiacie tych K&R ;/ I w ogóle śmieszne jest, że tak jedziecie tylko po osobach związanych z muzyką..... Jak holenderski Heineken sprzedaje swoje piwo w Polsce pod nazwą "Żywiec" to się nikt nie czepia...
Do niektórych chyba nie dociera, że mamy XXI wiek i tam gdzie są pieniądze to są i "przekręty". Napisałem to w cudzysłowie bo jakby nie patrzeć nie ma w tym nic nielegalnego.
Eeee no racja to już jest troche przegięcie z tym K&R... A Tak wgl Createx To jeszcze byś zmienił zdanie jakbyś się dowiedział ile na prawde mniej znanych i bardziej znanych producentów kupuje kawałki... Aż byś się ździwił
[ Dodano: 2008-10-09, 07:06 ] A tak wgl to ja nic nie chcę mówić ale powoli to się nam mały offtop zrobił
_________________ 89% graczy uważa że grafika w grach jest najważniejsza. Jeśli, należysz do 11% tak nie myślących, wklej to do sygnatur....
Kurka ludzie opanujcie sie z tym... Wiec jestescie zdania że nawet kiedy np Jakiś żul albo konserwator czy ktoś taki dorobi sie i kupi sobie wałek to już to czyni go Producentem? no prooooooooosze litośći ! Jaki jest wkład takiego K&R czy kogoś podobnego w kupiony wałek? Żaden , wiec nazywać ich PRODUCENTAMI to lekka przeginka , już prędzej można by było nazwac producentem tego całego maestro DJ Rabaana czy jak on sie tam zwie ... Co z tego że przyspieszył tylko ten przeklety wałek "Anima Libera" ? (pomijając fakt że taki wyczyn dokonałoby 8-letnie dziecko) dał jakiś wkład i już jest lepszy niż K&R hahaha te wszystkie typki są żałosne
Dajcie już spokój z tymi plagiatami, speed up'ami i kupowaniem gotowców. Ja nie rozumiem jak można sobie kupić i się cieszyć że własne - ja bym tego nie potrafił.
P.S. Z k&r przeszliście na Piwo (nazwa "producentów muzycznych" napisana z małych liter z oczywistego dla wszystkich powodu (Piwo ta sama sprawa )).
jak dla mnie Klimazz jest żywym przykładem jak zwykły chłopak staje się rozpoznawaną osobą nie znam go osobiście ale wydaje się bardzo sympatyczny Polska potrzebuje więcej takich producentów
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum