Zakładam ten temacik ponieważ może być on pomocny dla każdego z nas... Chciałbym aby każdy z Was wypisał po parę labeli z którymi miał styczność i z czystym sumieniem może je polecić... Nie wpisujcie tutaj wytworni które ledwo zipią, nie odpisują na maile bądz takich z którymi nie warto współpracować... Starajcie się zamieszczać linki do sprawdzonych labeli (najlepiej z własnego doświadczenia)
Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków: 0.1 l - demo 0.25 l - trial version 0.5 l - personal edition 0.7 l - professional edition 1.0 l - network edition 1.75 l - enterprise 3 l - for small business 5 l - corporate edition.
Dennis odpisuje w ciągu tygodnia. Pisał mi , że pisze do niego mnóstwo młodzików ;/ Także zrozumcie ręce też bolą od pisania ;d Co do wydawania to główną wagę przywiązują do melodii , dużo powera i nie może zanudzać. Masterning trzeba zrobić samemu przynajmniej ja samemu robię.
Może ktoś zna jakiś lejbel wydający muzę elektroniczną ale NIE taneczną? Ale nie jakiś under tylko coś poważnego
Polski Wrotycz wydaje się jeżeli chodzi o ten kierunek porządny ale napisali mi jakiś czas temu że jak na razie mają zaplanowane releasy na długi termin i nie szukają niczego nowego.
Ja mogę troche o Emonie Records napisać:) Label jak to Label ciśnie tylko i wyłącznie na ilość. Pisałem do nich w sprawie wydania no to spoko wydadzą wszystko i wszędzie:) Jednakże w moim przypadku bez udzielenia praw autorskich (patrz Robert Miles) by nie przeszło. Zaskarżyliby mnie za fałszowanie i coś jeszcze. Fakt faktem do dzisiaj w playeru Emony Records leci mój track Freewell & Tusia - Run Away chociaż nigdzie go nie wydałem i o nic nie prosiłem. Tyle odemnie:)
Osobiście NIE polecam labelu o nazwie HOTBOX DIGITAL. Jest to label którego założycielem jest Adam K. (powinniście znać z remixow dla Kaskade, Deadmau5, Benassi). Podpisaliśmy (Ja i Andrzej) z nimi kontrakt na jeden kawałek (to było pod koniec tamtego roku), lecz niestety, mimo iż minęło pół roku próżno szukać nas w sklepach. Wydawnictwo, jak i sam Adam tną w ch**** i to ostro, odsyłając nas marnym tekstem "chcemy wydać kilka dobrych produkcji od znanych producentów, wyrobić markę i dopiero was wydać). Brzmi cudowanie prawda? No szkoda ze jak na razie label wydal kilka kawałków samego Adam'a... Tak wiec bardzo nie polecam, tak samo jak główna gwiazdeczkę, która do niedawna szanowałem. Dziękuje, Dobranoc.
Temat postu: Re: Wydawnictwa (nie) godne polecenia
Wysłany: 2010-06-11, 20:44
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
a ma ktoś jakieś dubstepowe labele do polecenia? napisałem do kilku, ale może ktoś bardzo dobrze zna jakiś XD
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum