ale ogólnie to najczęściej widywaliśmy ZOOT'a on to tymi pociągami 3 razy równik zdążył by okrążyć a i tak do nas nie dotarł - chyba mu się GPS zepsuł albo dostał bana na myślenie bo na forum to chyba już dostał a jak nie to dostanie
Hej panowie ! Zapomnieliście jeszcze o platynowym sombrero Był też Harry Potter i kamień z zapalniczki Plaz po prostu wymiatał nawet jak pisałem do niego esa z pociągu to odpisał że rucha Ivana w oczy Zlot był wydarzeniem stulecia po prostu. Pozdro dla wszystkich z tej nieziemskiej ekypy
Luuuuudzie. Masakra tyle wam powiem. Nie pamietam wszystkiego i to jest tak: mozecie mowic co chcecie - nie da sie nawet 1% opowiedziec. Tam trzeba bylo byc!! Za Radomiem mialem rozkmine ,,Cholera tyle ludzi nie znamy sie przeciez ciekawe jaki bedzie klimat czy bedzie krępacja itd.." A za chwile zdalem sobie sprawe ze sie bedziemy ruchac w oczy i łokcie i nie pozwole zeby sie ktos czul obco. To byla mega impreza. Po prostu mozg mi tam strzelil jak gacie w szpagacie Kocham was moje Myszki
To fakt. Jak ktoś chce przeżyć to co my przeżyliśmy tam to nie może opuścić kolejnego zlotu ;D Tak jak Plaz napisał - Tam trzeba być, tego sie nie da opowiedzieć
Pozdro ruchajta mnie w oczy zdj przestawia plastexa oddawajacego mocz w wodzie w ktorej postawil zagiel i swoja lodz ! w srode mam wolne to upne wszystkie fotki ! bylo mega !!!
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myvufu05
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum