Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
No tak, ale to już nie będzie to samo Wy będziecie się już znali, a ja (i nie tylko ja) to w jakimś sensie będziemy że tak powiem odstawać Ale kij z tym, następnego zlotu nie przepuszczę
Ja mam obecnie problemy z netem i transfer ~20KB/s i już dwa filmy pociągnąłem Do tego drugiego jeszcze spróbuję realplayera wgrać, bo ni hu hu pod moim Linuchem nie mogę odpalić
Update:
MOV00407.3GP nihuhu Za kilka dni jak odpalę windę, to obejrzę Chyba, że wcześniej na YT wyląduje
Ostatnio edytowany przez manequin, 2009-07-27, 00:10, edytowano w sumie 1 raz
No tak, ale to już nie będzie to samo Wy będziecie się już znali, a ja (i nie tylko ja) to w jakimś sensie będziemy że tak powiem odstawać Ale kij z tym, następnego zlotu nie przepuszczę
Bedzie tak samo jak teraz. Przymusowa napitka i sie znamy
Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
manequin napisał(a):
Ja mam obecnie problemy z netem i transfer ~20KB/s
to przy moim g*wnie rakieta ja mam teraz ~3kb/s (bo wyczerpałem limit )
ale jakoś dam radę A macie już miejscówkę na następny zlot?
całe nasze szczęście że Critz w sobotę (niestety) odpadł dość "późną porą" (ironia w głosie - cokolwiek to znaczy) bo jak się w "trakcie" dowiedziałem to ta jego ruda z drugiego podejścia była nałożnicą miejscowego boss'a mafii "kakowe oczko" więc mogło być znacznie "śmieszniej" (znów ironia)
Właśnie się dowiedziałem, że ta panna do której podbijałem (mówił o niej Ristoff), miała 14 lat o.O i sie ten teges z tym kolesiem od dłuższego czasu -.-
[ Dodano: 2009-07-27, 08:21 ] A powiem, ze wyglądała na dużo więcej
_________________ 89% graczy uważa że grafika w grach jest najważniejsza. Jeśli, należysz do 11% tak nie myślących, wklej to do sygnatur....
Kranki nie ma shifta na klawiaturze i dlatego ma przecinek w nicku, bo nie może zrobić apostrofu
A g**** prawda, mam dwa
Jak ktoś jest ciekaw, czemu jest , zamiast ' to moge wyjaśnić, że apostrof oznacza, że głoski bezpośrednio przed nim się nie czyta ...dlatego jest przecinek (Pzdr dla Majrona )
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myvufu05
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum