Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
[youtube]w3HL3qBqHIA[/youtube]
Niektorzy moga powiedziec ze sie "podniecam", "jaram" etc. etc. A ja napisze tak. Jak dla mnie jest to najlepszy track jaki slyszalem od jakis 2-3 miesiecy [stawiam go na rowni z Ferry Tayle & Static Blue - Trapeze (Daniel Kandi's Emotional Remix) ] Jak dla mnie nuta jest poprostu piekna i tyle. Nie potrzeba vocalu zeby oddac jej urok i wdziek. Najlepsza produkcja od W&W. Ma w sobie naprawde sile i moc. Goraco polecam kazdemu niezaleznie jakies muzyki slucha.
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: asusdj
asusdj
Temat postu: Re: [TRANCE] W&W - Manhattan
Wysłany: 2010-06-30, 22:00
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
wiedzialem ze bedziesz pierwsza osoba ktora sie wypowie w tym temacie. a ja tego nie skomentuje.
Muzyka... Poczuj ja... Zrozum ja... Wyraz to co czujesz gdy jej sluchasz...
Nie zawsze to co na pierwszy rzut oka wydaje sie byc niczym jest tym naprawde.
Wiem no a btw topic tego dzialu to "Utwory polecane przez użytkowników " wiec zarzuc riczałta bo tez go znam dobrze [ahhhhhhh to pianinko to miszcz ] od tego jest chyba ten dzial [tak mi sie wydaje ]
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], LorbDropipt
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum