20 new composed and recorded Trance Hymns Drums, melodies, pads, fx, basslines etc... all with notes and BPM The song kits contain verses (build ups), chorus and breaks All files come with Dry (without effects) and Wet (effected) versions All MIDIs of all melody based tracks included Bonus sounds folder Fast and easy to implement in your production (looped, precisely cut at the beginning) Over 1600 MB material spread over 750 files
Zobaczyłem temat to o mało co krzesła nie pogryzłem! Ale już po chwili moja radość opadła i zamieniła sie w smutek xd Bo to tylko gotowe MIDI i wszystko w loopach
Demko też nie za bardzo porwało. Momentami nawet hands-upem śmierdzi? Aczkolwiek nie mówie o całości bo co niektóre plucki czy pady piękne
Temat postu: Re: Vengeance Trance Sensation vol. 1
Wysłany: 2010-07-13, 01:07
Rejestracja: 2008-09-13, 11:06 Posty: 926 Miejscowość: HS Land Postawił: 450 piw(a) Otrzymał: 660 piw(a)
Soft: FL Studio 9.0.3
Gatunki muzyczne: Hardstyle & Symfonia
Ulubiony producent: Max Enforcer, Fusion Team and Italio HS
odrazu opis skojarzył mi się niczym klocki lego, brakuje jeszcze instrukcji zeby zlozyc "robota" kwa te czasy sa posrane, wszystko na tacy. Gdzie tu wlasny wklad z muzyke ... ehh nie chce mi sie gadac
_________________ "Nie wierzysz w swoje możliwości ? To uwierz bo każdy jest wyjątkowym człowiekiem" "This is what I love, and can't stop lovin"
Temat postu: Re: Vengeance Trance Sensation vol. 1
Wysłany: 2010-07-13, 14:18
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
:o VTS no ja tak jak Nexez tylko ja prawie spadłem z krzesła ale to bedzie dziwne wiem że jest pełno sampli różniego rodzaju i ja szanuje że ktośto robi lae hmmm myśle żo nie będzie własnie wyglądało jak VFH... Tylko jak VEC, czekamy do premiery
:o VTS no ja tak jak Nexez tylko ja prawie spadłem z krzesła ale to bedzie dziwne wiem że jest pełno sampli różniego rodzaju i ja szanuje że ktośto robi lae hmmm myśle żo nie będzie własnie wyglądało jak VFH... Tylko jak VEC, czekamy do premiery
nieee.. czekamy kiedy bd na torrentach
_________________ "Aby do czegoś dojść musisz najpierw wyruszyć w drogę..."
Zarejestrowani użytkownicy: Draillaordign, Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum