Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Punkt a) jest moim zdaniem zarąbistą sprawą Czy ta zmiana będzie dotyczyć seta vol.25?
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Jak na razie to bez znaczenia... Kwestia tygodnia, to może być i to Ale jak chcesz to coś wybierz, zawsze się posłucha czegoś innego
b) przebudowa panelu nowości wydawniczych użytkowników Panel sam w sobie będzie działał na identycznej zasadzie, jak to miało miejsce przy jego wprowadzeniu. Zmiana polega na tym, że będą w nim dostępne nowości wydawnicze z serwisu ProLogic Music (globaltrance.pl). Z czasem może nawiążę też współpracę z innymi tego typu serwisami. Oprócz tego oczywistą sprawą jest, że jeśli któryś z Was wyda swoją produkcję, remix itd w labelu, pisze do mnie PW a ja zamieszczam taką informację
Pomysł totalnie do dupy, w tym panelu powinny być tylko releasy użytkowników, pomysł był unikatowy a teraz zrobi się burdel, takie info o wydaniach z global trance można sobie zamieszczać w newsach jak ktoś chce, ale wrzucanie wydań userów do albumów czy singli gwiazd tranceowych czy innych to głupota. Brakowało tam releasów użytkowników że trzeba pchać na siłę wszystko co się nawinie? Moim zdaniem nie. -
najlepiej jest krytykowac... prawda ? nic sami nie wymyslicie, to najlepiej skrytykowac, ze robie cos jak inni...
Nie bd siedzieć cicho gdy mi się coś nie podoba tylko dlatego, że zrobiłem mniej, forum jest do wypowiadania się i dla użytkowników, więc mają prawo wyrażać swoje opinie. Zastój zastojem, przez miesiąc nic nie doszło, to nie znaczy że zawsze tak będzie, Electromasterzi ciągle coś wydają, ja teraz wydam singla i trochę remixów, Zoot tak samo, z tego co wiem sam też wysyłałeś coś do labeli... Najgorsze jest zmienianie tego co jest ok. Jak już koniecznie chcesz robić rewolucję, to wyjeb to radio, bo nikt tego nie słucha i tylko miejsce zajmuje, można w to miejsce dać skladaneczki takie, jak dałeś w "Nowości wydawnicze użytkowników".
Radio wywalić od razu i tak nie działa! Nawiązać współpracę z jakimś konkretnym radiem które pomoże promować forum. Np. raz na jakiś czas wieczorem audycja Clubworld-owa dla radia to nie jest jakiś duży kłopot a dla nas niezła promocja o ile radio ma dużo słuchaczy. W ClubCast było 2 może 3 więcej nigdy nie widziałem a słuchaćstarych setów jakoś specjalnie nie mam ochoty... co do panelu z nowościami wydawniczymi to już wcześniej mówiłem że kopiowanie wszystkiego z innej strony nie ma większego sensu wiec zostawiamy jak było.
Zgadzam sie radio wywalic na stronie od razu i promowac sie w radiach internetowych Sety CW proponuje porozsylac bo stronach www by rozsalwic nasze imie Imie calego forum
pierwszy punkt mysle ze smialo mozna zastosowac, 3 najlepsze tracki beda goscic w panelu, z tym ze potem znow miesiac zastoju bedzie zanim pojawi sie nowy secisz...punkt kolejny czyli nowosci wydawnicze hmm coz chyba Ivanik chlopaki maja racje lepiej bedzie jesli beda wstawiane tam nowoscci naszych ludzi anizeli releasy z prologic music ale calkowicie rozumiem czemu wpadles na taki pomysl, jednak w tym przypadku lepiej grac na zwloke i czekac az nasi cos wydadza...w koncu to forum ma promowac naszych uzytkownikow a nie ludzi ktorzy do grona forum nie naleza Punkt c jest ok co do 3xOSC Battle to jak widac druga tura owocuje w 3 zgloszenia wiec wstrzymanie na jakis czas tego konkursu nie bedzie mysle bledem, zawsze mozna sprobowac w przyszlym miesiacu Punkt ostatni tu akurat problemu nie widzialem, duzo to przewijania, ale chociaz wszystko przejrzyscie Ale skoro juz poprawiles to moze zostac...
co do rozmowy z FTB to wlasnie jak tam dali jakas odpowiedz?? Bylo by przyzowicie jakby to wypalilo bo miejsce po ClubCast Radio stoi odlogiem
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum