Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Ech... A widzisz żeby ktoś z obecnych adminów robił cokolwiek? Ristoff już dawno nie napisał żadnego posta, ja też mało się udzielam, N-Myron, Plaz Teeck też mało co. Wprowadziałeś wiele zmian, zrobiłeś więcej niż my wszyscy razem Uważam, że nie powinieneś rezygnować z admina bo forum znowu padnie, nawet jeśli będziesz mógł na nie wejść tylko dwa razy w tygodniu Będziesz mniej na forum trudno, ale zawsze coś ciekawego wymyślisz Kto mnie popiera?
Odnośnie PLAYERÓW - jak nie będzie sie miał kto nimi zajmować można je wywalić trudno Aktualizacja NOWOŚCI WYDAWNICZYCH USERÓW - przecież tych zgłoszeń jest bardzo mało A z setami nie wiem co
Nie jest napisane w regulaminie, że administrator musi zaglądać dzień w dzień na forum (szczególnie gdy jest ich więcej). Każdy ma obowiązki, i czas dla siebie ! Każdy rozumie, że np. Plazz ma inne sprawy, ale gdy pojawia się na forum to nadrabia to . Sety twórz dalej (nie ważne ile one będą opóźnione), i poprostu nie przejmuj się. Wszyscy wiedzą jaki jesteś, i na co ile masz czasu. Zmieńmy te forum, z Tobą w roli admina. Jesteśmy na dobrej drodze, więc nie psuj tego odchodząc
Ristoff już dawno nie napisał żadnego posta, ja też mało się udzielam, N-Myron, Plaz Teeck też mało co.
tu się nie zgodzę z tym, co napisałeś o Plastiku. On się często udziela na forum, wrzuca masę presetów, ostatnio tylko przez około miesiąc nie miał internetu, dlatego się rzadko pojawiał.
Iwan napisał(a):
chetnie widzialbym Nastyfrikza na moje miejsce
jak najbardziej na plus.. o ile oczywiście by miał chęć, no bo jak wiadomo...
_________________ z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Xraxtretix napisał(a):
Cytuj:
Iwan napisał/a chetnie widzialbym Nastyfrikza na moje miejsce
jak najbardziej na plus.. o ile oczywiście by miał chęć, no bo jak wiadomo...
No wszystko spoko, też go lubię, często się udziela, ale czy ma predyspozycje, żeby zostać adminem? Admin to nie tylko udzielanie się, ale także nowe pomysły jak rozwinąć forum, podejmowanie decyzji itp.
Ja podtrzymuję to co wcześniej napisałem - według mnie nie ma obecnie kandydata na miejsce Iwana
Cytuj:
tu się nie zgodzę z tym, co napisałeś o Plastiku. On się często udziela na forum, wrzuca masę presetów, ostatnio tylko przez około miesiąc nie miał internetu, dlatego się rzadko pojawiał.
Właśnie o to mi chodzi, że teraz się nie udziela, ale jak ma internet to wszystko jest ok. N-Myron tak samo jak ma czas to jest dobrym administratorem
Jestem zaskoczony,aczkolwiek niewiem czy to dobry pomysl ,poniewaz moglbym zrobic tu za duzy porzadek z postami i uzytkownikami .... Jestem zajety praca,ale po pracy zawsze siedze na forum ,wiec to od was zalezy ....
Też jestem za tym najlepiej zrobić ankiete i niech każdy poza klubowiczami głosuje no ale w sumie kogo by wstawić do tej ankiety ? może tych co mają najwięcej postów ? czyt. ci co są najczęściej na forum.
nie chce nic mowic ale moze zobaczcie jaka jest sytuacja na forum i zastanowcie sie czy napewno dacie rady... (nie chce tym nikogo zniechecac tylko mowie ze warto sie dwa razy zastnowic zeby nie bylo potem niepotrzebnych klutni tak jak ma to miejsce teraz)
_________________ Zmień sobie ten obrazek w podpisie, bo jest za duży ~ Admin
a gdzie jest cos napisane o wieklosci obrazka??? klakier
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum