Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków: 0.1 l - demo 0.25 l - trial version 0.5 l - personal edition 0.7 l - professional edition 1.0 l - network edition 1.75 l - enterprise 3 l - for small business 5 l - corporate edition.
Rejestracja: 2008-11-07, 10:34 Posty: 191 Miejscowość: Częstochowa Postawił: 362 piw(a) Otrzymał: 557 piw(a)
Soft: Fl Studio 9XXL
Gatunki muzyczne: Electro House itd xD
Ulubiony producent: Dave Darell
szczerze to set jakos do gustu mi nie przypadl...ale dzieki ze moj nr sie dostal...w tym miesiacu mam nadzieje ze bedzie wiecej dobrych remixow i ze sam jakis lepszy zrobie ogolnie dzieki za nagranie:) przejscia nie ktore sa bomba:) jak z b-rey show me na R.I.O...vocal troszke za bardzo tlumi...;p
_________________ Thomas Veex - Salsa Atractiva (Andy Jones & ELectroMoudy remix)
No moja czołówka na tym mixie to nr. 6 ,9 , 11. 11 David. No sporo pracy zes dał w ten utwór ale jest ładny jeszcze nie za wszystko dobrze w sobie samej gra. Lead powinien być troszke ostrzejszy. Melodia do leadu takze ładna. 9. Sebastian. Klimat mnie wprawił i fajny humor:D
celowo postawiles krzywo wokal ?:P jak dales posta to chyba zalezalo Ci zeby ta nuta sie tam znalazla <wiec kazales>, hmmm, ale nie sluchajac twego tracka musialbym nie sluchac calego seta
Tak, celowo jest przestawiony o jeden takt. Taki miałem pomysł i tak zrobiłem więc po ch*j sie tu żalisz czy co Ty tam robisz. A że został wybrany to już inna sprawa... żal Ci du** ściska? To idź się gdzie indziej wypłacz a nie zawracasz gitarę innym.
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum