Rejestracja: 2008-08-17, 19:17 Posty: 934 Miejscowość: Kłodawa Postawił: 322 piw(a) Otrzymał: 259 piw(a)
Soft: FL8, Ableton 8,
Gatunki muzyczne: Funky, Soulful, Disco, Progressive House
Ulubiony producent: Hed Kandi,Grant Nelson, Junior Jack, Raul Rincon, Glenn Morrison, Deadmau5, Adam K & Soha
Co do Seana Tyasa robi karierę w porażającym tempie być może kiedyś przebije z popularnością samego Armina ale nie chciałbym, żeby poszedł w stronę takiej komercji jak właśnie Armin ;]. Nuty Seana mają w sobie to coś magicznego co sprawia, że można ich cały czas słuchać pzdr. ;]
_________________ http://www.myspace.com/69Davepl
Jakieś pytania ?? Piszcie !! zawsze będe starał się odpisać ;)
Rejestracja: 2010-02-19, 16:41 Posty: 23 Postawił: 24 piw(a) Otrzymał: 1 piw(a)
Soft: Ableton, wiele różnych wtyczek
Gatunki muzyczne: trance, progressive
Ulubiony producent: Gareth Emery i Adam Nickey
Sean Tyas to geniusz! tak o nim mówi każdy kto miał choć przez chwile możliwość z nim potworzyć!! styl jak styl jednemu może sie podobać innemu nie, dla mnie osobiście Tyas ma troche za mocny beat ale.....linie melodyczne i zawsze zachowana w utworach harmonia....bezcenne!!! Gdy słyszę "Melbourne" po prostu chce mi sie płakać...to najpiękniejszy kawałek jaki w życiu słyszałem!!!
Rejestracja: 2008-09-20, 15:52 Posty: 159 Miejscowość: Czarna Białostocka Postawił: 246 piw(a) Otrzymał: 431 piw(a)
Soft: Ableton Live
Gatunki muzyczne: Trance, House
Ostatnio Sean moim zdaniem nie wykorzystuje swojego skilla. Ciekawe co się stało. Ale za jakiś czas się obudzi i wyjdzie z Hitem i znów każdy bedzie kochać Seana
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
Big Mike napisał(a):
Ale za jakiś czas się obudzi i wyjdzie z Hitem i znów każdy bedzie kochać Seana
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
Big Mike napisał(a):
Ostatnio Sean moim zdaniem nie wykorzystuje swojego skilla.
dokladnie, ale wiem ze jeszcze nie raz pokaze klase. ostatnimi czasy dosc mocno zaczyna wybijac sie jeszcze jeden swietny producent upliftu a mianowicie Daniel Kandi ktory dla mnie jest na rowni z Sean'em. Dwa trance'owe wulkany czekam az razem cos nagraja co poruszy niebo i ziemie
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum