Na Ostro zakrapianej bibie, na której graliśmy na pegazusie w grę i wlaśnie stamtad 2. Czy to nie przypadkiem nie jest TAITO BASKETBALL ?
No
3.Jak wyglądały w przybliżeniu Twoje pierwsze kroki w produkcji?
Hmm... nie pamiętam Poprostu siadało się i robiło - aż do dzisiaj
4. Chyba jak dotąd jednym z większych osiągnieć było wydanie remixu DO IT EASY oraz singla DONT U GET na Mondotek Generation volume 2. Jak do tego doszło?
Poprostu dobrzy ludzie mi pomagaja 5.Czy masz może jakiegoś swojego muzycznego idola ?
Ramstein , Bon Jovi , The Rasmus , Distrubed
6.Ile średnio spędzasz czasu dziennie przy produkcjach?
Zależy... nieraz nic nie robię przez 4 dni , a nieraz działam 4 dni non stop.
7.Czy ktoś pomógł Ci w osiągnięciu obecnego poziomu jeśli chodzi o opanowanie sequencerow typu FL, Cubase itp czy do wszystkiego dochodziłeś sam?
Tutaj muszę powiedzieć , że sam.
8.Czym zajmujesz się na codzień? Tak poza swiatem muzycznym.
W wolnych chwilach piję piwo i whisky haha
9. Największe marzenie Kamila ?
Wypić 2 l wodki i stać na nogach.
10.Którego ze współczesnych producentów polskich/zagranicznych cenisz najbardziej ?
Oj dużo. Nie chcę nikogo pominąć, dlatego powiem że wielu.
11.W którym klubie najczęścciej Cię można spotkać ?
Gram co sobotę i czasem piątki w przerożnych klubach ,nie jestem nigdzie na stałe rezydentem.
12.W których w/g Ciebie młodych polskich producentach drzemie spory potencjał ?
Sam jestem młody to chyba we mnie co ? haha
13.A teraz dokończ zdania:
Nigdy nie bede ... popijal wódki sokiem marchewkowym
Najbardziej lubie...wino,kobiety,śpiew
Nienawidze ... dzieci neo
Zawsze... Jack Daniels
14.Plany na nadchodzace miesiace ?
Wakacje na Ibizie.
15. Jak myślisz, czy w Polsce łatwo jest się wybić, zrobić karierę? Czy raczej to trudny rynek?
Teraz jest chyba bardzo łatwo,tzn. w tych pseudo wytwórniach, które propagują muzykę d-polo - nie bede wymieniał nazwy labelu , ale one wydaja najgorszy shit , wysylasz demo i napewno Ci singla wydadzą , a jaka jakość tych singlów ?Przester na przesterze i brzmienia typu drill drill drill - piszczymy piszczałko. Jeżeli ktoś chce zajść dalej, wybić sie poza Polskę to już zaczynają się schody. Niestety takie zycie ale nielicznym to sie udaje.
16. Co myślisz o producentach, którzy kupują utwory (nie bede wskazywal palcami poszczegolnych artystow) ?
Normalna sprawa na zachodzie. Polska do tego nie DOROSŁA.
17. Czy według Ciebie znajomości odgrywają dużą rolę w karierze producenta, DJ'a?
Wielką.
18 Masz może jakąś radę dla młodych producentów?
Rzućcie to w cholere i weźcie się za naukę , bo z tego bedzie pewny chleb hah
19. Twoj najlepszy kawalek jaki zrobiles ?
Myślę ze singiel z C-Boolem,który niedlugo się ukaże
20. Z Kim Brooke z Mody na Sukces prześpi się w odcinku 30540324 ?
Zebym ja dożyl do tego , ale ona napewno dożyje haha
21. Chcialbys na koniec kogos pozdrowić ?
Chciałbym pozdrowic Ferdynanda K.
Ostatnio edytowany przez ZOOT, 2009-05-20, 21:13, edytowano w sumie 1 raz
ee tam ja lubie jego nutki tym bardziej ze mieszka niedaleko mnie (Plock) nie a tak na powaznie to naprawde gosc ma potencjal.. nie wiem o co Wam chodzi rozmowa byla na luzie to i luzno odpowiadal kolega remix Can you feel it M. Farenthide'a to swietna robota Pozdr
Według mnie to Taito jest dakim Dużym dzieckiem NEO!.
Dostał Fl'a pod choinkę i myśli że wyda singiel z C-Bool'em jest mega kozak, i wogule Gwiazdor itp itd. Jeszcze te fotki na NK. <-- Połowa z nich to reklama Klubu w którym ma grać a reszta to fotki z Innymi Producentami.... Żenada.
Och... wszedłem do tego tematu i dobrze, że nie widzę żadnych postów typu "życzę sukcesów", bo jeszcze bym zapomniał w jakim kraju żyję
Dopóki Kamil robił karierę jako A-LeeX na poziomie internetowym to było dobrze. Wszyscy mu tutaj dupę lizali równo.
Ale jak coś mu zaczęło wychodzić to przecież tak nie może być... Trza mu dopi*dolić, nie?
Z Kalwim i Remim macie luz: zawsze można się pośmiać, że kawałki kupują... ale z Taitem był problem... bo przecież ciężko sobie zapracował na to, do czego doszedł. No, ale nic: "Doj*bmy mu, za to, że codziennie 439056734576342 osób zawraca mu dupę na gg od rana do wieczora, a on nie raczy nawet demka odsłuchać!".
ehhh... za jakie grzechy musiałem urodzić się w kraju, w którym jeździ się po każdym, kto coś w życiu osiągnął?
M.PiotroV napisał(a):
Wybił się i wielki kozak z niego. Nawet nie łaska mojego demka sprawdzić. Nie lubię go i nie życzę mu powodzenia w przyszłości. Niech się wypcha dżemem
A ja Tobie z całego serca życzę, że jak kiedyś coś w życiu osiągniesz, żeby ludzie tak Ci doj*bali, że Ci się żyć odechce Żebyś poczuł na własnej skórze życzliwość naszych kochanych rodaków jaką Ty teraz prezentujesz Aha...
Cytuj:
Ulubiony producent: Rob Mayth, K-Station, Mondo
Powysyłaj demka do Maytha, albo Panów z Mondo.... oni na bank raczą je ocenić
Synth Shakerz napisał(a):
Dostał Fl'a pod choinkę i myśli że wyda singiel z C-Bool'em jest mega kozak, i wogule Gwiazdor itp itd. Jeszcze te fotki na NK. <-- Połowa z nich to reklama Klubu w którym ma grać a reszta to fotki z Innymi Producentami.... Żenada.
Uuu... czuję zawiść... Czuje, że komuś tutaj żal dupę ściska, że naszemu rodakowi coś w życiu wyszło. Przykre to jest
I na koniec:
Wstyd mi za Was!! Wstyd, że użytkownicy tego forum nie potrafią wykazać ani odrobiny życzliwości do osób, którym coś się w życiu udaje!!
Ostatnio edytowany przez N-Myron, 2009-01-15, 22:45, edytowano w sumie 1 raz
Poprostu jemu się udało i ma się czym szczycić bo osiągnięcia ma znaczne. Samo to że Manian udostępnił mu wokal to już jest zaszczyt. A jak było swego czasu z Bronkzem? Muzykę robił miód - coraz więcej ludzi do niego na gg zagadywało typu "jak to robisz" itd - nie trafiał by was szlak tak odpowiadać na każde zapytanie? - zmierzam tu do tego że jak już komuś nie odpowie to znaczy że już gwiazdorzy. A charaktery ludzi są różne - jeden zachowuje się tak, drugi inaczej - i żaden z nas nie wie jakby się zachował kiedy jego tracki zostały by zauważone przez mondo, grane w dużych klubach. Takie coś powoduje że człowiek zaczyna się cenić i już nie jest dla wszystkich - zaczynają się podwójne standardy Miałem z nim kontakt przez jakiś czas (gg podczas robienia strony) i fakt faktem specyficzny charakter ma - osobiście go nie poznałem więc oceniać nie mogę... Ale jego produkcje stają się coraz lepsze i czy tego chcemy czy nie, to właśnie on będzie promował wkrótce polską scenę klubową na zachodzie... A ludzie i tak będą sobie w brodę pluć, tak jak to było w przypadku pewnych producentów o których już nagle ucichło ale niewątpliwym plusem w jego przypadku jest to że na szczęscie (póki co) muzy nie kupuje - bo chyba w sumie dobrze że Polska do tego nie dorosła...
Swoim znanym juz chyba sposobem powinienem sie rozpisac... Nie chce mi sie to raz a dwa ze N-Myron, szeroko ujal to co ja chcialem powiedziec i macie szczescie, ze zrobil to pierwszy, bo macie posta o zerowym wrecz poziomie animozji czy tam nie bojmy sie powiedziec chamstwie. Ja bym nie wytrzymal... Jak z rekawa moge powrzucac tematy gdzie na przekor wrecz sobie co niektorzy z was wlazili ówczesnemu a-leexowi w tylek. Dzis tylko widzicie jego plecy wiec jedyne co mozna zrobic to rzucic kamieniem?? Bo co kur.. wasza mac nie siegacie juz prawda? Dobrze ze mu sie powodzi. Stop mialem sie nie rozpisywac
Dobrze Taito powiedzial ze jak byl kiedys mniej wypromowany to kazdy mu skakal i wogole a teraz jak nie odpisuje na gadu to od razu frajer , gwiazdor itp.
Akurat mi sie trafilo nawiazac z Kamilem dobra znajomosc i ciesze sie z tego bo lepiej
znac osobe wiecej w takim fachu niz wogole.
a to ze kopiuje mondo w/g niektorych opinii to chyba normalne ?
Bo jakby tak na kazdego gadac to znajde 10000 osob kopiujacych pakito z drillem ;]
to calutka stawka wyjdzie na kopiary ;]
Kamil i Miron oraz Anzelmo jako jedyni racjonalnie to opisali Madrzy Ludzie. ;]
Ostatnio edytowany przez ZOOT, 2009-01-15, 23:17, edytowano w sumie 1 raz
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum