po pierwze co znaczy inni ludzie? Ludzie to z natury zera, ale jesli ktos cos ze sobą reprezentuje zaczyna się po nim jechać z zazdrosci. Dla mnie typ to zwyczejny facet wiedzacy czego chce. Druga sprawa... Arturo Oby tobie nie odbiło jak bedziesz mogł o sobie powiedziec ze cos osiagnałes. Wtedy sie wypowiedz, o skromnosci. Łatwo mowic o takich rzeczach zawsze najmniej odpowiednim ludziom Jest jaki jest. Nie musisz go akceptowac, ale sądze ze jednak ma znajomych i pyrzjacioł... którzy go lubią. Amen
Nie musisz go akceptowac, ale sądze ze jednak ma znajomych i pyrzjacioł... którzy go lubią. Amen
A czy ja gdziekolwiek zanegowałem posiadania przez niego przyjaciół ? nie rozumiem do czego tutaj dążysz tak szczerze. W 90% wypowiedzi w tym temacie także w twojej przewija się wątek "Zawiści" "Buuu zazdroszcze mu bo "coś" osiągnął" no naprawdę , codziennie przez to płaczę i popadam w depresję... Ku.wa ludzie czy do was nie MOŻE DOTRZEĆ na litość Boga?! Dla mnie on może nawet w Kontorze wydawać i będe miał to w d.u.p.i.e po prostu nie trawię charakteru tego typa nie znoszę jego samego , nie życzę mu sukcesów ale też nie obchodzi mnie to czy te sukcesy osiągnie. Moje stanowisko w stosunku do niego to ignoracja ze wskazaniem na nie. Pokumaliście teraz? (i tak jestem pewien że nie)
NIE nie płaczę dlatego że jest na je.anym wyzszym szczeblu je.anego społeczeństwa niz ja.
NIE nie popadam w depresję z powodu jego "sukcesów" W bardzo dużym cudzysłowiu.
k**** ludzie czy wy jestescie dziecmi czy dorosłymi ludzmi ? na kiego go tak bronicie? ja zaczynam podejrzewać że TAITO wam za to płaci jeżeli napisze "Taito jest zajebisty extra dzerzi ziomiuś" to sie podniecicie ? nie zmienię swojego zdania o nim i każdemu ch.j do tego.
Ludzie to z natury zera, ale jesli ktos cos ze sobą reprezentuje zaczyna się po nim jechać z zazdrosci.
Swieta racja Ale tez trzeba wziąć po uwagę, ze krytyka a krytykanctwo to dwie rożne rzeczy jak to powiedział ostatnio jeden ze znanych polskich polityków
Rejestracja: 2007-04-27, 19:36 Posty: 32 Miejscowość: Żary Postawił: 12 piw(a) Otrzymał: 2 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Clubb, Electro, Commercial
Ulubiony producent: Dave Darell
jesli chodzi o moja opinie o tym artyscie (bo mowcie co chcecie ale artysta jest) to jest to czlowiek ktory bez watpienia bardzo wiele osiagnal i za to go szanuje bo czlowiek ma wielka wiedze, duzo jezdzi po kraju, wiele w zyciu zrobil w branzy klubowej i ma tego efekty (tak jest z regoly). Co do jego osobowosci a dokladniej charakteru to jest jest on troszke skomplikowany i do jego poczucia humoru w niemalze kazdej sytuacji trzeba sie przyzwyczaic oraz do tego ze czasem komus nie odpisze na gg jesli nie ma czasu albo nie chce (wczoraj np pisalem z nim o sluchawkach no ale moze komus nie odpisuje bo nie chce). Ja takze mam duzo pracy muzycznej (plus jeszcze nauka) wiec czasem nawet pieknym kobietom nie odpisuje;) PODSUMOWUJAC: moze i ma skomplikowany charakter i ciezko sie z nim rozmawia ale ma taki sposob bycia a to ze gwiazdorzy?kazdy ktory cos wiecej osiagnie to gwiazdorzy i chwali sie tym bo to jego ciezka praca nawet to ze ma znajomosci(nawet mi sie to czasem zdarza chociaz staram sie tego unikac;)) Trzeba odpowiednio podejsc do czlowieka wtedy nawet Alchemist Project, Beattraax, C Bool itd znajda dla Ciebie czas na gg. Co do bronkza to sam wczoraj napisal do mnie na gg tak sobie pogadac wiec mysle ze to kwestia waszego podejscia do ludzi;)
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], JamLemvense
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum