No to jak ty taki oświecony jesteś to może nam powiesz co wiesz ? I może ta rozmowa to fake co? Żal to mi takich ślepych wyznawców jak ty To już się o sektę ociera, co Taito nie zrobi i nie powie to i tak jest wspaniały
Bez obrazy ale nawet biorąc pod uwagę, że Klaas się wypala, Mondo już robią w pojedynkę a 2-4 Grooves nadal działają, tylko bardziej house'owo i mniej komercyjnie to wielmożny Pan TAITO nie powinien stwierdzać, że robią g****, bo każdy z wyżej wymienionych robi 10x lepszą muzykę od niego. Trochę szacunku dla innych, nie jest pępkiem świata. Aha i niech sobie czyta ten temat Mam to gdzieś, może mu to uświadomi że nie jest Bogiem. Koniec.
Idź lepiej klocki układać bo wypowiadasz się w stylu dziecka a dzieci i ryby glosu nie mają...
A pan Taito nie tylko tyle że skończy się lada chwila przez swoje zachowanie to któregoś dnia dostanie porządny oklep jestem tego niemal pewien i skończy sie babki sranie
1.Klaas , jesli nawet sie wypala to umiejetnosci ma wielkie 2.2-4 Grooves , co z tego ze o nich nie slychac jak odwalaja dobra robote ;]
a gdzie ja powiedziałem ze klaas niema umiejętności :suchy: ja tylko zacytowałem wasze wypowiedzi wystarczy spojrzeć click to tylko i wyłącznie wasza opina z forum
a co do 2-4 gdzie ja powiedziałem ze nie robią dobrej muzyki, o ile pamiętam napisałem ze o nich nie słychać o ich możliwościach nie wspomnialem
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum