Ze względu na brak aktywności na forum >miesiąc rangę opuściły osoby, które na chwilę obecną na nia nie zasługiwały:
a-leex
baby dreamz
bartshack
cezary1993
dj noizy
freeshark
gabik
second space
synth shakerz
wavedeep
Rezydent to z definicji rezydent - proste. Przypadkowo trafiłem na pierwsza osobe z listy i mowie ,,cos tu nie trybi przeciez". więc przeleciałem tą grupę i okazało się ze ranga na pokaz nie może być. We wrzesniu klejna tura na odpad
Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
Bardzo dobrze, że ktoś się za to zabrał, browar za to
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
DetoxLine napisał(a):
ja sam sobie wywaliłem range rezydent, nie podoba mnie sie ten kolor niebieski
To zapracuj na czarnucha Albo wyżej...
I dobrze, porządek się należy Im i tak to wisi jak po kilka miechów nie wchodzili na CW
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Vinylside napisał(a):
Daveez napisał(a):
DetoxLine napisał(a):
ja sam sobie wywaliłem range rezydent, nie podoba mnie sie ten kolor niebieski
Zmieńmy kolor. Może pomarańczowy?
A da sie ??
Wszystko się da, ale nie liczcie na to, że dadzą wam admini Są Rangi przeznaczone dla użytkowników o danym kolorze a samemu wybierać sobie kolorku nie można bo do tego dostęp mają adnimi
Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
Daveez napisał(a):
Zmieńmy kolor. Może pomarańczowy?
Pomarańczowy to powinni mieć barmani, z piwem by się bardziej kojarzyło
Troche nie w temat ale...
... co powiecie na odzielna range dla dziewczyn na forum? Dobrze wiemy, ze One tu to rzadkosc wiec docenmy to iz są Kolor rangi oczywiscie różowy, a nazwa Sexy Girl
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum