Witajcie Panowie i Panie Otóż dowiedziałem się iż że i ponieważ presety naszego ukochanego Plaz Teecka będą w nowym expie do Nexusa 2 Pan Kamilek znalazł robote u pana Szlajsa Nic tylko pogratulować baaardzo ale to baaardzo Wszystko już jest zaklepane więc tylko czekać na preseciory plasticzka w nu expie
To żadna bajka tylko szczera prawda Plaz gratulujemy wielkieeeego sukcesu
Mi się szczena do dupy wgniotła jak to usłyszałem A szczerze wam powiem, że z tego co wiem to Szlajs jest d*** do kręcenia PLAZ TEECK przegonił wszystkich!
_________________ 89% graczy uważa że grafika w grach jest najważniejsza. Jeśli, należysz do 11% tak nie myślących, wklej to do sygnatur....
Jak w sumie kazdemu Ja juz gadalem z Plazem na gadu ,ale jestem ciekawy kto jeszcze kreci dla Schleisa. Pozatym wiedzialem ze ta niemiecka palka jest slaba w kreceniu ... gdyby tak nie bylo to by nie potrzebowal naszego kcohanego Plaz'a
slaby w kreceniu to schleis nie jest ; ) szukaja nowych "panow od krecenia" (chociaz wielkie gratulacje dla Plaza,dostac sie tam nie jest latwo) bo nie wyrabiaja z robota. Tak samo z samplami, nie bez powodu zatrudnili Alexa Butchera, Andreasa Hinza i Jensa Gimborna
Plaz zaczyna kariere, nie długo beda takie iwenty jak Plaz only, a Armin będzie wychodził na scene by go zapowiedzieć:D ciekawe czy będzie pamiętał o kolegach z forum;)
Temat postu: Re: Presety Plastika w nowym Expansionie do Nexusa 2 ; o
Wysłany: 2010-02-09, 14:33
gratulujemy plasterowi, mam nadzieję, że w najbliższym wydaniu znajdzie się w nexusie sytrusowy pierd, który zblizony jest do zarejestrowanego mikrofonem
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myvufu05
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum