Temat postu: Re: Presety Plastika w nowym Expansionie do Nexusa 2 ; o
Wysłany: 2010-02-10, 03:04
Panowie spoko. To tylko robota w wendżyns jak każda inna Parcia na szkło nie mam, ryja na vivie tez nie pokaże hehe. Kręcenie sobie w domowym zaciszu przy kominku to jest to czego mi trzeba na stare lata Planowałem coś ze skillem robić już dawno, ale nie w tym roku na pewno. Wyszło przez zwykły dziki przypadek. Right man on right time. To był całkowity fart. ZOOT ma rację - łatwo nie jest., mój pierwszy kontakt ,,słowny" z tą firmą był totalną klapą (nie dostałem odpowiedzi) ale to było ponad rok temu. Teraz po kilku gadkach ustalone zostały warunki itd... Czy szał to jakiś? Narazie mam okazję ze Szlajsem rozmawiać, normalny koleś jak my: kręci bekę, pierdzi i drapie się za uchem Dla mnie (jako kręciciela:P) wedżyns to szczyt góry lodowej. Mi chodzi o to, żeby w 2 miesiące mieć skill taki, który teoretycznie ogarnąłbym za rok. Na chwilę obecną trochę już umiem kręcić. Zresztą robię to cały czas, a jak można jakieś kieszonkowe mieć z tego to czemu nie?
Wysłany: 2010-02-10, 21:03
Rejestracja: 2008-09-13, 11:06 Posty: 926 Miejscowość: HS Land Postawił: 450 piw(a) Otrzymał: 660 piw(a)
Soft: FL Studio 9.0.3
Gatunki muzyczne: Hardstyle & Symfonia
Ulubiony producent: Max Enforcer, Fusion Team and Italio HS
Wchodze na forum patrze taki news, niezle Plaz
slawomirus napisał(a):
Spoko. Myśle że sobie poradzi
wątpie ;p kick hs to nie samo wykrecenie brzmienia na wtyczce ale tez i efekty na mixerze Btw: PLaz pojedyncze presety zrobil czy caly exp ? Pozdrawiam.
_________________ "Nie wierzysz w swoje możliwości ? To uwierz bo każdy jest wyjątkowym człowiekiem" "This is what I love, and can't stop lovin"
Wysłany: 2010-02-10, 23:50
Pierdka i dupy nie będzie Tyle mogę powiedziec co do $ to takie rzeczy się już ustala na początku rozmów W jaki sposób i na czym powstają dzwięki, ile ja mam wkładu w tym niestety nie mogę odpowiedzieć.
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myvufu05
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum