Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Ponieważ zwolniło się jedno miejsce na stanowisko moderatora poszukujemy chętnych, którzy chcieliby to stanowisko objąć Swoje kandydatury składajcie w tym temacie, a my spośród zgłoszeń postaramy się wybrać najbardziej odpowiedniego według nas kandydata na to stanowisko
Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
Ja chętnie przejąłbym to stanowisko A dlaczego? Otóż :
- Chciałbym zrobić coś dla forum
- Mam dużo wolnego czasu
- Dużo przebywam na forum
- Podobno jestem odpowiedzialny (ktoś mi tak mówił )
Tak więc mam nadzieje, że powyższe powody wystarczą żeby dostać stanowisko moderatora
ostatnio tez były zgłoszenia na moderatora zgłaszało się pełno osób ale zostało to olane a po 2 niech zostanie tyle modów ilu jest a po 3 nie wiem czemu kranik został "zwolniony"
Ostatnio edytowany przez YODA, 2009-08-05, 13:45, edytowano w sumie 1 raz
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Raz się żyje
Też mógłbym objąć stanowisko, ponieważ:
-prawie znam tu wszystkich
-raczej nie mam wrogów
-w swojej dwuletniej karierze siedzenia tu na forum miałem z tego co pamiętam tylko jednego warna, także chyba jestem grzeczny -również mógłbym zrobić coś dla forum
-nie woziłbym się z tą rangą
-pilnowałbym porządku (niczym Czak Noris )
mógłbym objąć stanowisko, ponieważ:
-Znam tu wiekszosc, a bynajmniej wszystkich tych dobrych MP z Forum i Modow wraz z Adminka
-Mam jednego wroga
-Po 1,5 roku na forum - Jeden warn i to przez zachcianki bossa czyli mego wroga
-nie woziłbym się z tą rangą (jak pan boss moj wrog) tak jak nie woze sie SE
-pilnowałbym porządku , ojj tak...
-codziennie jestem na forum po kilka dobrych godzin. -zawsze sluze pomoca.
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Cytuj:
ZOOT, sadze ze juz nie bedziesz mogl byc modem bo Twoj wrog bedzie krytykowal twoja prace - beda sprzeczki na bank
To ban
Cytuj:
Na moje za duzo tutaj chaosu ostatnio ,zmiany,odejscia,sprzeczki ... wszystko zmierza do totalnej zaglady forum
Bez przesady Jestem ja i nie ma zagłady
A co myślicie o tym, żeby zrobić głosowanie i ludzie z forum sami wybiorą człowieka moderatora?
Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
Createx napisał(a):
A co myślicie o tym, żeby zrobić głosowanie i ludzie z forum sami wybiorą człowieka moderatora?
...I będzie wielka akcja na gg pod nazwą "głosuj na mnie" Lepiej niech admini wybierają modów
Doublestylerz napisał(a):
Createx napisał(a):
...I będzie wielka akcja na gg pod nazwą "głosuj na mnie" Lepiej niech admini wybierają modów
Pomyślałem o tym jak to napisałem Też prawda, racja
Edit: Dobra nie off topujmy tylko niech się kandydaci zgłaszają
g*wno prawda nie zgadzam się z tym na forum jest 34535435354 użytkowniku a to ze ma konflikt z kilkoma nie znaczy ze trzeba go usuwać ze stanowiska moda
to ze mial stanowisko moda nie upowazialo go rowniez do takiego zachowanina i dalszego prowokowania
zawsze wina jest po obu stronach a konsekwencje ponosi jeden użytkownik
Ostatnio edytowany przez YODA 2009-08-05, 23:25, edytowano w sumie 3 razy
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
no to i ja
już raz byłem moderatorem ale zrezygnowałem z tego z powodów szkoły (internat brak neta) w tym roku nie planuje mieszkać przebywam dość dużo czasu na forum jestem raczej odpowiedzialny i sumienny, nie boje się postawić warna jeśli wymaga tego sytuacja nie miałem żadnych problemów z regulaminem forum nigdy nie bylem karany na forum więc się zgłaszam i ja... R-Max czy znam wszystkich to chyba raczej tak tych co wypowiadają się na forum to nawet w miarę... nie mam z nimi problemów na forum jestem już od 2007-07-08 nie spamuje przynajmniej się staram przeglądam mniej więcej co tydzień nie przeczytane posty co tam jeszcze nie wiem co napisać jak coś mi dojdzie do głowy to napisze
Witam,
Mnie chyba większość użytkowników dość dobrze zna, więc nie będę się rozpisywał na temat mojego ego. Dość dużo wolnego czasu spędzam na tym forum dlatego też mógłbym poświęcić część, aby przyczynić się dla jego dobra. Jeśli administracja uzna, iż jestem osobą odpowiednią do objęcia tego stanowiska, będę godnie bronić forum przed flame'ami i spammerami do ostatniej kropki nad i. ;P
_________________ z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum