Jak dla mnie mod minimum 18 lat.. byli młodsi i wyszlo jak wyszlo. Osobiscie jestem za Xraxtretixem. Poznalem chlopa jak i inni Admini i mysle ze podziela moje zdanie.
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Plaz Teeck napisał(a):
Jak dla mnie mod minimum 18 lat
Wiedziałem, że tak będzie, i nawet jestem za Zawsze osoba powyżej 18 jest raczej bardziej odpowiedzialna i godna tego stanowiska. Chodź nie zawsze, bywają przypadki
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Plaz Teeck napisał(a):
byli młodsi i wyszlo jak wyszlo.
Hah, ale nie każdy młodszy musi być traki jak tamten. Nie chcę tu nikogo obrażać ani jechać po kimś, żeby nie było
Qburiuz napisał(a):
Iwan napisał(a):
a ja jestem za R-Maxem i Xraxtretixem z dwóch powodów:
1. R-Max bardzo dobrze się wywiązywał ze swoich obowiązków. 2. Xraxtretix jest dobrym kandydaten, dajmy chłopakowi szanse...
Kto napisał, że jest tylko jedno miejsce wolne. Tym osobnikom przydzieliłbym range MODERATOR
QBA - sprawy skryptow i ftp Ristoff - nic Myron - moderuje i prostuje innych, ale obecnie za granica Plaz Teeck - na forum usuwa posty i przenosi bledne CrushXT - sponsor DJ Clubber - moderuje przy okazji, obecnie na wakacjach Shekerz - moderuje
wniosek ? z 8 osob (8?) zrobily Ci sie 2 (obecnie) na cale forum
no to sorry el dorado, ale gdybym ja sie nie zabral za zmiany juz w styczniu, dalej mielibyscie na forum 50 MP (w tym 32 duchy)...
I tak teraz wg. mnie jest ich za dużo niektórzy na ta range jeszcze nie zasługują na tym forum " porządnych " MP zliczę na palcach jednej reki (bez obrazy)
wg mnie na forum jest tylko 4 dobrych, wiec nawet nie jedna reka...
Iwan napisał(a):
pomysl sobie, ile oni (na nowym stanowisku), dobrzy uzytkownicy moga wniesc na forum... zobacz ile ja wnioslem zmian... mam nadzieje, ze godnie mnie zastapia... a jak do tego dojdzie (dostana range) to sie duzo zmieni
ty to jesteś ty oni to są oni
daj szanse innym
Ostatnio edytowany przez YODA, 2009-08-06, 21:01, edytowano w sumie 1 raz
Nie ma sensu dalej dyskutowac na temat modów bo zostali wybrani przez czesc czerwonoskorych i przez Was. Szacun Xraxtretix i R-Max - Witam w grupie mod team
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], guivadightaum
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum