Z tą pocztówką to żartowałem Macie ważniejsze sprawy ( ) na głowie niż bieganie po pocztach Poza tym i tak mnie w Polsce nie ma, więc musielibyście wydawać kasę na droższy znaczek
Miłej zabawy życzę wszystkim Czekam na fotki i nie zapomnijcie wypić po jednym za mnie
Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków: 0.1 l - demo 0.25 l - trial version 0.5 l - personal edition 0.7 l - professional edition 1.0 l - network edition 1.75 l - enterprise 3 l - for small business 5 l - corporate edition.
Wrocilemmmm! Piekny Balet ... ! panowie zalujcie bo to byl przekozak Filmiki i foty poleca do was ,jeszcze dzisiaj tylko musze sie ogarnac z wszystkim
Odnosnie Zoot'a - jestes dla mnie czlowieku spalony na calej linii ... choc bys komus jakas bajeczke wciskal to mnie juz to nie obchodzi ,tak sie nie robii ...
do tego powstanie profil CLUBWORLD.TV na Youtubie tylko Ci co nagrywali filmiki muszą jeszcze dotrzeć do domów ale ogólnie to powiem tak PORYCIE BANI NA 100% .... kto nie był niech płacze i żałuje
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum