i To sa 3 Fachowe Osoby : Trey Ennce, Plaz Teeck, Ristoff pozostaje czekac a tak pozatym to 16 osobowa zaloga to jest jednak sporo niz malo ,jak ktos mowil zapowiada sie Ciekawie Czekam...
nie uwazam sie za kogos pokroju waszej czworki dowodzacej
ty weź pan już nie pier*ul bo jak na moje oko to ostatnimi czasy bardziej ty się nadajesz na admina niż ja ... ja osobiście nie mam od paru miesięcy psychicznej siły na nic - wtajemniczeni wiedzą dla czego
płakać mi się chce NIE MAM PLAYERÓW Gość który mówił że może mi je wypożyczyć ma w nasz weekend jakąś imprezę wyjazdową i bierze sprzęt ze sobą .... KTO MA MOŻLIWOŚĆ ZAŁATWIENIA DWÓCH PLAYERÓW
Panowie proponuję wprowadzić trochę ładu na forum bo jednocześnie kręcą się 2 o ile nie 3 tematy o zlocie i w każdym z nich każdy pisze to samo
Ten temat zdejmuję z głównej belki i jednocześnie zamykam a wszelkie rozmowy na temat Zlotu proponuję przenieść TUTAJ tak żeby nie było jednocześnie kilka takich samych tematów .... TEMAT ZAMKNIĘTY I PRZENIESIONY
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum