Tak więc panowie jak na Administratora i jednego z organizatorów przystało również dopisuję się do tej listy obecności jednakże narazie tylko samemu choć nie wykluczam że zabiorę ze sobą jeszcze parę osób mniej lub bardziej związanych z forum i podkreślam fakt iż jestem
1000000%%%%towym Pewniakiem jeśli chodzi o obecność na zlocie
wniosek - jest nas już 3ech a do minimalnej ilości 15 jeszcze daleko
Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
Ja też będę więcej niż na pewno Nie przepuszczę takiej okazji
Ejjj Panowie trochę powagi i odrobinę przemyślunku nad tym co robicie ... to jest temat założony specjalnie po to żeby Ivanowi i mnie było łatwiej liczyć osoby które na pewno deklarują się że przyjadą na zjazd ...
Jeśli któryś z Was już się wpisał na listę to bardzo bym prosił o nie zaśmiecanie więcej tego tematu swoimi postami bo przez to pomylimy się z liczeniem chętnych (Nastyfreakz) ... prosimy również o to żeby osoby które nie są pewne czy pojadą lub już w tej chwili wiedzą że na 100% NIE POJADĄ nie wypowiadały się w tym temacie bo to również zaśmieca nam obraz sytuacji i wprowadza w błąd przy liczeniu tych pewniaków którzy z nami chcą jechać (Shekerz)
Wszelkie posty które nie będą zwierały stwierdzenia "JADĘ NA 10000%%" a także posty których Autor pisze że NIE POJEDZIE będą automatycznie usuwane przez któregoś z Adminów lub Moderatorów i bez gadania ... :!:
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum