/1/ seta postaram się nagrać w ciągu najbliższych 2 tygodni, gdyż mam obecnie mało czasu z powodu nauki i zajęć na uczelni.
Edit: po dokładnym przeanalizowaniu przysłanych utworów stwierdzam jednak, że część z nich jest na naprawdę dobrym poziomie, ale też wiele ma choćby skopany mix/mastering, dlatego aby nie zaniżać poziomu setów clubworld wstrzymamy się z tym jeszcze przez pewien czas do uzyskania odpowiedniej ilości utworów na wys. poziomie
/2/ Tim Berg - Seek Bromance (QProject Radio Edit) East Clubbers- Sextasy (W-Basse 2011 Remix)
autorów tych utworów proszę o dostarczenie wersji ŚCISZONEJ I BEZ PRZESTERÓW (wtedy będę mógł je przesłuchać i ocenić czy znajdą się na secie)
/3/ proszę też o kontakt użytkownika o nicku RAIDER
/4/ adnotacja dla autora utworu Rihanna vs Mike Candys - One More Rude Boy (Paradiz Mash UP!)
mashupów nie uważamy za w pełni autorskie produkcje, dlatego nie są brane pod uwagę
/5/ Proszę też autorów utworów o rozważne koryzstanie z kompresorów i block limiterów, niektóre dość ciekawe kawałki przekreśla zbyt intensywna kompresja,
Pozdrawiam
PS. wątek jest przez cały czas otwarty, co oznacza, że można jeszcze zgłaszać swoje produkcje do seta.
_________________ z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
Podsyłam jeszcze raz. Przyciszyłem nutke Wykonawca: East Clubbers Tytuł: Sextasy (W-Basse 2011 Remix) Imie i Wiek: Mateusz, 17 lat Skąd: Świeradów-Zdrój (dolnyśląsk) Osiągnięcia: Nutki na stronkach Mp3 oraz ta nuta na składance Dj'a Geru Download: http://www54.zippyshare.com/v/95034566/file.html
To dlaczego w takim razie remixy bierzecie pod uwagę? To też nie są przecież w pełni produkcje autorskie. Widzę tutaj mało konsekwencji.
Tutaj chodzi o to żeby pokazać swoje własne umiejętności producenckie, a nie połączyć 2 czyjeś kawałki. Nadsyłane na set remixy zwykle są to acapelle, plus ewentualnie jakiś krótki wycinek oryginalnego utworu, natomiast linia melodyczna jest przez remixera w całości zrobiona na nowo.
Pozdrawiam
_________________ z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
Wykonawca: Robert Sand Tytuł: Shake It! (NENO Remix) Imię i Wiek: Dawid lat. 21 Skąd: Mała miejscowość pod Wrockiem Osiągnięcia: Portale z muzyką, składanki, sety etc. Nic szczególnie istotnego. Download: PW
Temat postu: Re: ClubWorld.pl set Vol. 35 [Zgłoszenia]
Wysłany: 2011-05-11, 19:57
Rejestracja: 2008-03-19, 21:08 Posty: 70 Miejscowość: Oświęcim Postawił: 258 piw(a) Otrzymał: 187 piw(a)
Soft: Fl Studio 9
Gatunki muzyczne: Electro, House, Hands up!
Ulubiony producent: Spencer & Hill, Rob Mayth, Mondotek and many many more...
Wykonawca: Axwell, Ingrosso, Angello, Laidback Luke feat. Deborah Cox Tytuł: Leave The World Behind (Cahoot Freaks Remix) Imię i Wiek: Jakub 21 lat, Daniel 20 lat. Skąd: Oświęcim, Małopolskie Osiągnięcia: Nic wielkiego.
Temat postu: Re: ClubWorld.pl set Vol. 35 [Zgłoszenia]
Wysłany: 2011-08-04, 04:58
Rejestracja: 2008-03-19, 21:08 Posty: 70 Miejscowość: Oświęcim Postawił: 258 piw(a) Otrzymał: 187 piw(a)
Soft: Fl Studio 9
Gatunki muzyczne: Electro, House, Hands up!
Ulubiony producent: Spencer & Hill, Rob Mayth, Mondotek and many many more...
Wykonawca: Rihanna Tytuł: S&M (Noise Blaster Remix) Imię i Wiek: Daniel 20 lat. Skąd: Oświęcim, Małopolskie Osiągnięcia: Nic wielkiego.
P.S. Nie mam pojęcia czy można zgłosić do set'a więcej niż jedną swoją produkcję, ale widząc że ten akurat się nie może uzbierać postanowiłem wrzucić dodatkową nute.
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum