_________________ Coś z niczego-TAK. Nic z czegoś-NIE Będę szedł... Bo gdy jesteś na właściwej drodze to nie wystarczy tylko na niej być... Trzeba iść bo...ktoś z tyłu Cię przejedzie..Czasami jest z górki.. Czasami pod górkę...
_________________ Coś z niczego-TAK. Nic z czegoś-NIE Będę szedł... Bo gdy jesteś na właściwej drodze to nie wystarczy tylko na niej być... Trzeba iść bo...ktoś z tyłu Cię przejedzie..Czasami jest z górki.. Czasami pod górkę...
Rejestracja: 2010-10-18, 19:44 Posty: 1 Postawił: 0 piw(a) Otrzymał: 0 piw(a)
Gatunki muzyczne: reggae , pop , acoustic guitar
Ulubiony producent: eh jak narazie nie mam , ale szukam producenta który chętnie mnie wypromuje!! :D
hej , witam . jestem tu nowa. nazywam się klaudia. muzyką zajmuję się od 13 lat. jestem wokalistką. jesli mozecie to kliknijcie na te linki. byłabym bardzo wdzieczna jesli zostawicie komentarz bądź ocene. z góry dziękuję!
Rejestracja: 2008-08-17, 19:17 Posty: 934 Miejscowość: Kłodawa Postawił: 322 piw(a) Otrzymał: 259 piw(a)
Soft: FL8, Ableton 8,
Gatunki muzyczne: Funky, Soulful, Disco, Progressive House
Ulubiony producent: Hed Kandi,Grant Nelson, Junior Jack, Raul Rincon, Glenn Morrison, Deadmau5, Adam K & Soha
wymowa troszku do poprawy ;D Głos ładny.. myślę, że sprawdził by się w trancowych aranżacjach .. cover Ellie Goulding podoba mi się bardziej.. pozdrawiam
_________________ http://www.myspace.com/69Davepl
Jakieś pytania ?? Piszcie !! zawsze będe starał się odpisać ;)
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum