Temat postu: Nabór na stanowisko administratora oraz moderatorów!
Wysłany: 2010-10-15, 12:53
Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Szukamy kogoś na stanowisko administratora. Kogoś ogarniętego, ktoś kto ma czas, chęci i pomysły na rozwój forum. Szukamy także dwóch moderatorów. Chyba nie muszę mówić na czym będzie polegała ich praca Zgłoszenia proszę pisać w tym temacie.
Temat postu: Re: Nabór na stanowisko administratora oraz moderatorów!
Wysłany: 2010-10-19, 11:16
Rejestracja: 2007-09-20, 07:22 Posty: 585 Miejscowość: Kamieniec Ząbkowicki Postawił: 201 piw(a) Otrzymał: 148 piw(a)
Soft: FL Studio
Gatunki muzyczne: Hardstyle, Dubstep, Fidget House, Electro House
Ulubiony producent: Acid Bunny, Enigmato, Tornadozzer DatSik, Skrillrex Crookers, The Bloody Beetroots, Dada Life, Laidback Luke
Również się zgłaszam swoją kandydaturę. Byłem już moderatorem na innym forum (niestety już nieistniejące) o podobnej tematyce. A tak poza tym, to jeszcze nie pracuję i mam dużo czasu, więc postaram się być na forum jak najczęściej.
Wysłany: 2010-10-19, 13:02
Rejestracja: 2007-09-20, 07:22 Posty: 585 Miejscowość: Kamieniec Ząbkowicki Postawił: 201 piw(a) Otrzymał: 148 piw(a)
Ulubiony producent: Acid Bunny, Enigmato, Tornadozzer DatSik, Skrillrex Crookers, The Bloody Beetroots, Dada Life, Laidback Luke
Ja przed chwilą "odświeżyłem" sobie regulamin. Wiem na czym polega rola moderatora i ogólnie wiem na czym ona polega. Przede wszystkim zapobieganie trollowaniu i rozstrzyganiu sporów pomiędzy użytkownikami.
Od nowych moderatorów oczekujemy sumiennego i rzetelnego wypełniania swoich obowiązków, życzymy im również tego aby mogli być wzorem dla innych użytkowników
Witamy nowych moderatorów Forum Clubworld.pl
_________________ z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
Wysłany: 2010-10-21, 14:52
Nie nie, tylko w ogłoszeniu było, że szukacie moderatorów i administratora, a wybraliście tylko moderatorów, ja nie jestem gotowy pełnienie funkcji admina. Na dzień dzisiejszy bardziej odpowiada mi funkcja moderatora i w tej roli chcę się sprawdzić, ale kto wie może kiedyś będę administratorem na tym forum , ale na dzień dzisiejszy funkcja moderatora mi na razie wystarczy.
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum