Piszę ten temat raz jeszcze w związku z utratą bazy.
Więc sprawa wygląda tak , wziąłem udział w konkursie na remix blablabla , tak wiem remix jest do pupy blablabla zrobiłem go na prędce bla bla ale przydało by mi się te 250 dolców
Aby zagłosować należy się zarejestrować , to kilka sekund roboty. Nie głosujcie dwa razy (np. z różnych mailli)
Brana pod uwagę będzie pierwsza piątka a ja jestem na piątym miejscu więc zróbta coś z tym
Chyba przez jakiś czas byłem na drugim miejscu nawet ale dziady mnie powyprzedzały mają jakieś wtyki albo jest to szfindel , nie ma innego wytłumaczenia
Temat postu: Re: Konkurs na Remix - PROSBA (ponowienie tematu)
Wysłany: 2010-09-08, 20:30
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Jak ja głosowałem to nie wiem czy nie byłeś na pierwszym A wygrałeś?
Chyba dzisiaj o 00:00 bedą wyniki , w sumie to sam niewiem qwa jestem dalej na 6 a do piątego miejsca jest gwarantowany prize jakiś szit ale dobre i to. No zobaczy sie ale nie licze na win
Temat postu: Re: Konkurs na Remix - PROSBA (ponowienie tematu)
Wysłany: 2010-09-08, 21:37
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
No tak, ale mówiłeś przecież, że nie liczą się głosy ludzi tylko rzyri, które wybierze nutki
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Re-Charge
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum