Miałem zrobić wersję jump jeszcze ale nie wiem. Bo czas juz się skończył bo miałem go do końca sierpnia. Zobaczę napisze do Mikego moze da mi kilka dni na zrobienie jumpa :)
Rejestracja: 2010-06-20, 14:39 Posty: 75 Miejscowość: Kraków Postawił: 16 piw(a) Otrzymał: 20 piw(a)
Soft: Fl Studio 9
Gatunki muzyczne: HANDS UP , HARDSTYLE
Ulubiony producent: ROB MAYTH
Wszystko do momentu wejcia leada fajnie klimacik jest .a puzniej lipa z tym melo ten uklad przerobiony z exploda walkowany przez setki producentów juz dawno mi sie znudzil mogles bardziej sie postarac... nie ma w tym kawalku twojego stylu
Czyli np. Dj Gollum . Groove Coverage . itp. muszą dorosnąć bo w remixie jadą na melodii z oryginału haha wymiatasz
Pamiętaj te czasy w których panowała oryginalność skończyły się. Teraz liczy się kasa. Ja wtedy zarobiłem a że pomysłu nie miałem na jakąś sprzedającą się to pojechałem po bandzie Wiedziałem że się sprzeda to musiałem skopiować.
o ile mi wiadomo to Gollum zawsze robi melo wzorując się na voxie. co do GC to nie wiem osocihozi.
wracając do starych spraw to zrobiłeś remola z identycznym melo jak inny remol. dla mnie jest różnica pomiędzy melodią do remixu zaczerpniętą z oryginału a pomiędzy remixem remixu, który brzmi niemal identycznie.
ale widzę, że już nic Ci nie pomoże. kasa zeżarła Ci umysł i inwencję całkowicie.
Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
Daje radę, chociaż lead jakoś mi nie podszedł No i to melo.. kij tam, czy zerżnięte z kogoś czy nie, ale jakoś nie porwało mnie Ale ogólnie pozytywnie
Rejestracja: 2008-03-28, 11:44 Posty: 432 Postawił: 815 piw(a) Otrzymał: 735 piw(a)
Soft: FL Studio 9
Gatunki muzyczne: Hands Up!, Electro-House
Ulubiony producent: Rob Mayth, Verano, Ti-Mo i wiele więcej
no ja tam się nie znam na muzyce, robię tylko vixiarskie hands upy jednak imo trochę zalatuje explode'm
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum