_________________ <ZiOm> Hehe, ciekawe co by bylo jakby ta dziewczyna Peji na koncercie nie przyjela oswiadczyn i powiedziala "nie" <Max> No jak to co? "Wiecie co z nia zrobic, nie?" steam: Karczew gg: 7449237 lub 5593615
Temat postu: Re: Max Farenthide - Happy People (Official Video HQ)
Wysłany: 2010-07-15, 11:41
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
możecie mi wytłumaczyć o co chodzi w tym teledysku? o to, że szczęśliwi są ludzie którzy kręcą dupą? bo jakoś nie łapię komercji w tych czasach popularny teledysk = cizie kręcące dupą? najlepiej jeszcze rozebrane
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
ja też nie łapię o co kaman w tym teledysku ale są kręcące dupy jest popularność
_________________ <ZiOm> Hehe, ciekawe co by bylo jakby ta dziewczyna Peji na koncercie nie przyjela oswiadczyn i powiedziala "nie" <Max> No jak to co? "Wiecie co z nia zrobic, nie?" steam: Karczew gg: 7449237 lub 5593615
Wysłany: 2010-07-16, 11:42
Rejestracja: 2008-09-13, 11:06 Posty: 926 Miejscowość: HS Land Postawił: 450 piw(a) Otrzymał: 660 piw(a)
Soft: FL Studio 9.0.3
Gatunki muzyczne: Hardstyle & Symfonia
Ulubiony producent: Max Enforcer, Fusion Team and Italio HS
panowie na clubbersach byla zadyma o to max sie wkurzyl strasznie az dzieciaką odpisywal na posty ja mu tez dopiekłem tam
Cytuj:
Przeczytałem cały temat. Max kiedys byłes dla mnie wzorem , i to nie małym (za czasów kiedy tworzyles hands up). Teraz ?? Fajnie ze się dobrze wypromowałeś ale jednak zmieniam zdanie o Kontorze Dlaczego ?? Widze ze kluczem do skucesu jest nie oryginalność, absolutna. Pierwszą taką osobą był Scooter który doslownie ukradł całe piękno muzyki hs Teraz Ty i latino americano nr 2 ? Ku*** ludzie w tych czasach są tak zabłąkani w sobie ze nawet nie widzą ze muzyka to po poprostu NIC. Zero wkładu wlasnego czy wniesienia czegos nowego od siebie do muzyki ...
_________________ "Nie wierzysz w swoje możliwości ? To uwierz bo każdy jest wyjątkowym człowiekiem" "This is what I love, and can't stop lovin"
Wysłany: 2010-07-16, 13:08
Rejestracja: 2008-09-20, 15:52 Posty: 159 Miejscowość: Czarna Białostocka Postawił: 246 piw(a) Otrzymał: 431 piw(a)
Soft: Ableton Live
Gatunki muzyczne: Trance, House
Max szedł na pasy na nwet ten Bernasconi jemu nie pomoże, nie tylko max ale cała Muzyka klubowa schodzi na psy. A może ktoś słuchał nowej produkcji Taita ?? Rainbow bodajże pozostawię ją bez komentarza.
PS.
Wolał bym aby znów nastała Vixa z Krisem i Ekwadorem i z Jazdą, ale bez piguł. Przynajmniej w tamtych czasach dla Muzyki niektórzy jechali cały kraj. A Teraz Eska i ...
mike powiem Ci że słyszałem rainbow już dawno przed Tobą i niektórymi i powiem że jedyna nuta która mi się podoba a co do Maxa to nie zszedł na psy poprostu ten kawałek nie wyszedł mu
Wysłany: 2010-07-16, 14:52
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
karczewa napisał(a):
mike powiem Ci że słyszałem rainbow już dawno przed Tobą i niektórymi i powiem że jedyna nuta która mi się podoba a co do Maxa to nie zszedł na psy poprostu ten kawałek nie wyszedł mu
słuchałem taitka i taki lajtowe, ale to nie hcodzi o to, że maxiowi nie wyszło, tylko o to , że każdy kopiuje od każdego, nikt się nie wysila by coś wymyślić w komercji (wiem, wyolbrzymiam ;D )
a możecie mi powiedzieć czy tego wokalu taitka z rainbow nie kojarzycie wcześniej? bo ja go gdzies chyba słyszałem
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Re-Charge
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum