Ja bym wrócił do tego obrazka pod spisem treści bo gradient wygląda kiczowato... Wpadłem na pomysł żeby przy każdym wydaniu dawać inny obrazek pod spisem treści, co o tym myślicie?
panowie, taki zapierdol, że nie ma kiedy usiąść.
może niech ktoś poprawi te literówki tudzież składnię, bo ja to nie wiem kiedy dam radę teraz. siedzę z otwartą pierdoloną fizyką, z badaniem transformacji energii kinetycznej ruchu obrotowego krążka maxwella, która mnie tak wk*****, że świat poza fizyką istnieje tylko w sraczu za potrzebą
z tego co pamiętam pozostało poprawić to co zaproponował ktośtam (i słusznie zaproponował, bo to jest do poprawy) i zmienić tło tego "w tym wydaniu..." i wsio, można wtedy generować pidiefa.
[ Dodano: 2009-11-16, 18:43 ] dobra, zaimplementowałem uwagi, które przesłał endaszmajron. nie dało się jednak usunąć kropki po "nr", bo to jest już w backgroundzie, więc albo grafik, który robił top odczepi tam kropkę, albo ładujemy na to małą teksturę, która kropkę zamaskuje.
teraz decydenci muszą podjąć decyzję co do:
1. kompresji obrazów (word umożliwia skompresowanie obrazów, pdf będzie mniej ważył)
2. zabezpieczenia pdf'a hasłem, co by nikt nie zmienił
Temat postu: Re: Miesięcznik dla producentów muzycznych - Clubworld 11/20
Wysłany: 2010-07-16, 14:59
nie powstał ten miesięcznik nigdy, wątpię też czy ktoś ma jeszcze projekt może kiedyś pomysł zreaktywujemy, aczkolwiek na dzień dzisiejszy nie ma tego miesięcznika
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum