Temat postu: Kraków, TEKKNO trochę RAPU! witam oraz lans na stoku
Wysłany: 2010-07-15, 09:37
Rejestracja: 2010-07-15, 09:23 Posty: 5 Postawił: 6 piw(a) Otrzymał: 0 piw(a)
Soft: FL Studio best DAW ever
Gatunki muzyczne: hardcore junglizm, drum'n'bass, hardcore techno, frenchcore, and ofcourse my own type of step thing, BASICSTEP (nu skool sound trough the roots and those who designed the music of our times.
Ulubiony producent: DAVID GUETTA ~!!~~!~!!!! :D
Witam wszystkich miło fajnie hardcorowo, chciałbym na wstępie zgłosić szanownym moderatorom, czytelnikom, producencikom oraz twórcom muzyki klubowej iż jako patolog, geniusz, wizjoner, szaleniec, megaloman zajmuję się raczej dość niszową gałązką tekkenka, w dacie posta siedzę monotonnie almost 24/7 w hardcore tekkno tj w francji mówią na to hardtekk a ja na to mówię TEKKCORE. Profil na tymże portalu postanowiłem swój powołać do życia rite now albowiem : 1) jestem solidnie i mocno zafascynowany osobą davida guetta, geniuszu inżynierii jego brzmienia i prostocie pomysłów, oraz 2 ) nie dalej jak 2 tygodnie temu powołałem wraz z moim serdecznym kolegą, odpowiedzielanym za moją pasję i poswiecenie jej bardzooo ale to bardzo - krakowskim raperem Bastkiem z Intoksynatora, i PCP muzyczny duet o nazwie THE PATHOLOGS ! moj sound jego flow = nasze kluby. w 140, stepy, breaki, bitcrushery.... ; ) materiał powstaje. osobiscie nie zalezy mi na niczym, ew konstruktywnej wymianie, plików czy poglądów or whatever. najbardziej na swiecie kocham robić sound robie to od 12 lat, i nie przestane, oraz zycie nie rozpieszcza przynajmniej nas tu patologów z małopolski. ! pozdrawiam serdecznie ps., bywa ze rzucam w postach zdania po ang. czasami mnie pytano dlaczego? z góry uprzedzam - N I E WIEM . cholera tak sie jakos dzieje mtrhhhs!
Temat postu: Re: Kraków, TEKKNO trochę RAPU! witam oraz lans na stoku
Wysłany: 2010-07-15, 10:08
Gatunki muzyczne: hardcore junglizm, drum'n'bass, hardcore techno, frenchcore, and ofcourse my own type of step thing, BASICSTEP (nu skool sound trough the roots and those who designed the music of our times.
haaa !!! fantastyczna reakcja, serdecznie dziekuję, to miłe, nie chcę brnąć w różnicę poglądów, proszę Cię drogi przedmówco internetowy tell me honeslty która część mojego wynurzenia - bądz co bądz (co dosc zadkie) spontanicznie osobistego i w pełni prawdziwego, sprawiła że jak sądzę, uznałeś to za kpinę i psychofazę co napisałem powyżej heh : ) ?
Wysłany: 2010-07-15, 10:24
aaaight, co fakem pozostaje i o czym wspomniałem from a first place, : ajdunoTFAKINker co jednakże w brzmieniu swym zniecheca, dystansuje to jednak I wanna share my skills, knowledge, slaves and bitches hahah ; ) oraz
zupelnie zapomnialem ze istnieje majspejs mojej 140bmpowej odslony so!phat - http://www.myspace.com/sophutfuzzrle tu 3 tracki w tym jeden experimental hm ale powstalo sporo w tym tempie till now a THA PATHOLOGS jednak dopiero po nagraniu wokali ...
Wysłany: 2010-07-15, 11:28
oh, oczywiscie za kazdy nastepny ortograficzny i interpunkcyjny z rzadka iterpersonalny, błąd przepraszm; )
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], perucci, Vatarroks
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum