Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Cytuj:
hmmm jak tak czytam wasze opinie to doszedłem do wniosku że jednak dzisiaj pojadę do tego energy z kumplami i rozwieję wasze wątpliwości ale mam także nadzieję że zdajecie sobie sprawę z tego że głównym odpowiedzialnym za klimat klubu jest właściciel a po nim rezydent - to ta dwójka decyduje co będzie grane na imprezie
No to prawda ale moim zdaniem dobrego gustu nie mają
Cytuj:
jak chcecie posłuchać czegoś odrobinę ambitniejszego to zapraszam do mnie gwarantuję sporą dawkę electro z lekkimi domieszkami minimal'a + trance + off koz trochę komerchy aaaa ostatnio w sobotę zagrałem nawet REEAGE czy jak to się tam pisze i ludzie się bawili
Przyjdę, przyjdę Może coś mojego zagrasz
Cytuj:
p.s. wracając do energy nie wiem czy wiecie ale jest już pewniakiem informacja że klub będzie przeżywał kolejny remont .... tym razem dobudowują jeszcze jedno piętro które ma powiększyć powierzchnię klubu o drugie tyle ile jest teraz
To syto Ale ciekawe, czy przez kilka miesięcy nie będzie imprezek
sory Createx, nie o to mi chodzilo bylem tam raz i szczerze to tak srednio mi sie podobalo jesli o klimat chodzi po za tym to nie chce nikogo tu reklamowac ale wole inne kluby z okolicy mniej znane i mniejsze od energy i uwazam ze maja swoj klimat i jest ok
_________________ Zmień sobie ten obrazek w podpisie, bo jest za duży ~ Admin
a gdzie jest cos napisane o wieklosci obrazka??? klakier
sory Createx, nie o to mi chodzilo bylem tam raz i szczerze to tak srednio mi sie podobalo jesli o klimat chodzi po za tym to nie chce nikogo tu reklamowac ale wole inne kluby z okolicy mniej znane i mniejsze od energy i uwazam ze maja swoj klimat i jest ok
napisz mi na pw jakie te kluby wolisz bardziej bo ja szukam natchnienia gdzie by się przejechać
Szczerze to bym se pojechała do Enerdży i w niedalekiej przyszłości zrobię to
_________________ Alkohol jest wspaniałym środkiem rozwiązującym. Rozwiązuje on
małżeństwa, rodziny, przyjaźnie, konta bankowe, komórki wątrobowe i
mózgowe. Nie rozwiązuje tylko żadnych problemów.
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum