Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Nie ogarniam tego Nawet nie wiem jak sobie melodię mogę zrobić Albo odsłuchać tego co kręcę...
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
No wiem, łączę z mikserem, ale nie ogarniam jak mogę nadać jakiś efekt na lead... Ale nawet melodię zrobiłem Ale gra mi tylko jeden takt, dalej mi nie gra, nie wiem czemu...
to łączysz synth z efektem a efekt na głowny moduł : ) popatrz jak ja sie teraz bawilem ;]
do układania melo użyj tego syntha po prawej i połącz go poprzez note z tym po lewej i wtedy tamten służy za ubogi "piano roll" haha : ) teraz tak dopiero to rozkminiam : )
do perki nie używaj tamtych synthów tylko załaduj sobie loop tam z plików wav : P do loopów masz tez osobny moduł : ) looknij : )
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum