_________________ <ZiOm> Hehe, ciekawe co by bylo jakby ta dziewczyna Peji na koncercie nie przyjela oswiadczyn i powiedziala "nie" <Max> No jak to co? "Wiecie co z nia zrobic, nie?" steam: Karczew gg: 7449237 lub 5593615
rozwala mnie ten autotune jak rymuje ten w okularach ale jest git podobają mi się zwroty fokusa,tedego i daba gutek trochę zjebał ale nuta zacna
_________________ <ZiOm> Hehe, ciekawe co by bylo jakby ta dziewczyna Peji na koncercie nie przyjela oswiadczyn i powiedziala "nie" <Max> No jak to co? "Wiecie co z nia zrobic, nie?" steam: Karczew gg: 7449237 lub 5593615
Temat postu: Re: Czarne Złoto - Mówią o Mnie w Mieście
Wysłany: 2010-06-13, 17:05
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Beznadziejny podkład... W ogóle, ja mam uraz do Tedego, nie mam szacunku do niego jako rapera... Reszta raperów w tym kawałku dobra jest. Ale ktoś wcześniej wspomniał o Parias, dla mnie bez porównania, Parias wygrywa...
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum