Hmmm... No bardzo komercyjnie:) Nawet grupa z amerykańkiej wersji "You can dance" czy tam Dance Crew of America zagrali:) No piosenka nie powala jakby wszedł wolfganga gartnera styl to by powalił a tak mocna 7
Temat postu: Re: David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin'
Wysłany: 2010-06-03, 19:37
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Jak dla mnie na imprezę dobre jak najbardziej, albo jak się jedzie samochodem... Nawet niezłe, ale nie moje klimaty. Oczywiście, ucha mi nie drażni, całkiem w porządku!
Wysłany: 2010-06-03, 22:36
Rejestracja: 2008-08-17, 19:17 Posty: 934 Miejscowość: Kłodawa Postawił: 322 piw(a) Otrzymał: 259 piw(a)
Soft: FL8, Ableton 8,
Gatunki muzyczne: Funky, Soulful, Disco, Progressive House
Ulubiony producent: Hed Kandi,Grant Nelson, Junior Jack, Raul Rincon, Glenn Morrison, Deadmau5, Adam K & Soha
Co do wypowiedzi Zoot'a Nie rozumiem czemu uważasz go za buraka ?.. po prostu ostatnimi czasy stał się bardziej komercyjny wszędzie go pełno, być może to Cię wkurza, mi to zbytnio nie przeszkadza pzdr.
_________________ http://www.myspace.com/69Davepl
Jakieś pytania ?? Piszcie !! zawsze będe starał się odpisać ;)
Wysłany: 2010-06-04, 09:59
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Cytuj:
po prostu ostatnimi czasy stał się bardziej komercyjny
Poza tym styl, który on tworzy już z reguły z góry ma narzuconą na siebie komercję. Mi również on zbytnio nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, czasem w radyjku lubię posłuchać jego melodyjnych kawałków
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum