Piekne czasy gdy sie jechalo raz na pol roku do kolegi i nagrywalo sie 2 - 3 plytki z dobra techniawka i hip hopem. Czasy Max Farenthide Jump To The Future albo Casteam I Dont, to bylo cos!
E tam, Czasy Krisa to dla mnie bylo coś. Kto nie wie o co chodzi to lepiej sie nie wypowiada
Dokładnie kolego, tu masz racje Co po nie którzy smieja sie z takiej muzyki, ale taki styl kiedys krolowal. Niektorzy chodzili do podstawowki kiedy krolowal Clubbasse i nie wiedzieli w ogole o ich istnieniu i takiej muzyce, a teraz sie wysmiewaja. Ja stary nie jestem bo mam 20 lat, ale od takiej muzyki zaczynalem i na niej sie wychowalem. Nie ktorzy nie rozumieja jak mozna w ogole sluchac takiej muzyki, a nawet sa tacy co nie slyszeli zadnego kawalka ale jak tylko slysza slowo VIXA to odrazu be, blad. Dla mnie ta muzyka bedzie zawsze zajebista bo kilka lat temu to naprawde bylo cos:) I wciaz jest wielu ludzi ktorzy pamietaja te stare niesmiertelne klimaty i wciaz uwielbiaja taka muze. I przyznam sie szczerze ze wole klimaty rury niz obecne klimaty.
Enricoo co do Twojego linka, to raczej napewno beda wlasnie tak grali:) To juz druga odslona RETRO TIME IN ATTACK, pierwsza byla w styczniu wtedy grali sami Clubbasse
Temat postu: Re: Clubbasse, Mix Masters, Dj Alien - Manhattan (Czekanów)
Wysłany: 2010-05-24, 09:26
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
oj byly czasy byly. tez sie na tych klimatach wychowalem pamietny koziolek matolek a potem nuta ktora do dzis zamiata "You Can't Stop Mayday". Clubbasse robili niezle zamieszanie na kazdej imprezie pare lat temu a potem casteam'y max' farenthide'y etc. etc. Ja tam sie nie smieje z vixy bo gdyby nie vixa nie wiadomo jakby wygladala muzyka dzis
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum