Za to ja powiem coś innego Czemu nie padło pytanie czego używasz do produkcji jaki soft jaki hardware ? Z racji że to forum producentów to czemu ten wywiad taki płytki jest ? Jak artykuł w Pudelku Ile to nie chleje i jaką to ja mam karierę ... A coś rzeczowego ?
Przeczytalem wszystkie wywiady i stwierdzam ze sa tacy co zadnemu sie nie podoba zaden z wymienionych ? I tu moje pytanie skoro nie lubisz goscia to po co czytasz wywiad ??
Przeczytalem wszystkie wywiady i stwierdzam ze sa tacy co zadnemu sie nie podoba zaden z wymienionych ? I tu moje pytanie skoro nie lubisz goscia to po co czytasz wywiad ??
A skoro ludzie nie lubili Stalina to dlaczego uczy się o nim w szkołach?
zły przykład zły. w szkole uczysz się bo musisz a tutaj nie masz przymusu czytania niczego
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Cytuj:
skoro nie lubisz goscia to po co czytasz wywiad ??
zły przykład zły. w szkole uczysz się bo musisz a tutaj nie masz przymusu czytania niczego
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum