Ja bym wrócił do tego obrazka pod spisem treści bo gradient wygląda kiczowato... Wpadłem na pomysł żeby przy każdym wydaniu dawać inny obrazek pod spisem treści, co o tym myślicie?
panowie, taki zapierdol, że nie ma kiedy usiąść.
może niech ktoś poprawi te literówki tudzież składnię, bo ja to nie wiem kiedy dam radę teraz. siedzę z otwartą pierdoloną fizyką, z badaniem transformacji energii kinetycznej ruchu obrotowego krążka maxwella, która mnie tak wk*****, że świat poza fizyką istnieje tylko w sraczu za potrzebą
z tego co pamiętam pozostało poprawić to co zaproponował ktośtam (i słusznie zaproponował, bo to jest do poprawy) i zmienić tło tego "w tym wydaniu..." i wsio, można wtedy generować pidiefa.
[ Dodano: 2009-11-16, 18:43 ] dobra, zaimplementowałem uwagi, które przesłał endaszmajron. nie dało się jednak usunąć kropki po "nr", bo to jest już w backgroundzie, więc albo grafik, który robił top odczepi tam kropkę, albo ładujemy na to małą teksturę, która kropkę zamaskuje.
teraz decydenci muszą podjąć decyzję co do:
1. kompresji obrazów (word umożliwia skompresowanie obrazów, pdf będzie mniej ważył)
2. zabezpieczenia pdf'a hasłem, co by nikt nie zmienił
Temat postu: Re: Miesięcznik dla producentów muzycznych - Clubworld 11/20
Wysłany: 2010-07-16, 14:59
nie powstał ten miesięcznik nigdy, wątpię też czy ktoś ma jeszcze projekt może kiedyś pomysł zreaktywujemy, aczkolwiek na dzień dzisiejszy nie ma tego miesięcznika
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum