tych dwóch panów od zbyt dużej ilości postawionych piwek to jakoś bym ograniczył .... może ukryć im dział z warezem i postawić warunek że muszą dostać przynajmniej 50 browców za np upanie mp3 ...
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Cytuj:
3. Createx 2327 [3%]
Gogogogogogogo 3000
Nie no, fajnie fajnie. Z tym wiekiem to jakoś hardcorowo wyszło trochę...
Ja tu widzę większość użytkowników o średniej wieku 16 ale jak statystyki to statystyki. One nigdy nie kłamią...
Cytuj:
najważniejsze! rozwijamy się i oby tak dalej, idziemy w dobrą stronę
Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
Iwan, to Ty jesteś adminem czy nie bo już nie wiem? Takie tematy to myślałem, że administratorzy zakładają... Pozatym nie wiem po co zrezygnowałeś z admina, skoro i tak robisz więcej niż my admini razem wzięci Albo jesteś adminem albo nie, zdecyduj się
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Re-Charge
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum