Brakuje mi w tym skrypcie tam pod tym jak się przegląda nieczytane posty przycisku oznacz jako przeczytane bo tak to jak wyprzeglądam te wszystkie to muszę się cofnąć na stronę główną i dopiero z jej poziomu mogę kliknąć oznacz jako przeczytane :P
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
nie wiem ale ja po tych zmianach nie mogłem sie zalogować
Kuba, tak jak rozmawialiśmy - to piszę tutaj, 2 rzczy do poprawienia, jedna dość pilna, druga nieco mniej: Po pierwsze po lewej stronie postu pod awatarem muszą się wyświetlać ostrzeżenia użytkownika.. postawiłem kilka(naście?) warnów ostatnio, jeszcze nikt do mnie nie pisze na PW z pretensjami, więc możliwe iż nawet o nich nie wiedzą... Po drugie może mniej istotne, jednak myślę, iż ta poprawka to tylko chwila edycji pliku styles.css, tym bardziej, iż jest to kwestia estetyki forum - znacznik code
Kod:
KOLORUJE TŁO TEKSTU NA CZERWONO
czego się nie da czytać ;p
_________________ z powodu studiów moja obecność na forum jest tymczasowo ograniczona
dokładnie, ja powinienem mieć trochę warnów, a nawet nie otrzymałem żadnego powiadomienia mailowego (!) o tymże fakcie. a jak się już bawicie css'em, to zróbcie testowo wszystko na biało tylko tekst na czarno i zarzućcie, zobaczymy jaki będzie efekt
przyłączam się do pytania odnośnie znaczników [yt] ??? trzeba to jak najprędzej poprawić bo muka jest z tym gdyż sporo ludzi wstawiło na dniach teledyski czy filmiki w dziale humor i nie kerbią jak należy ;( a zapewne będzie ich przybywało bo są to dość gęsto oblegane działy
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum