Temat postu: Re: Najlepsze tracki Ktore Tera Wałujecie... :P
Wysłany: 2010-04-08, 23:02
Rejestracja: 2007-07-08, 17:04 Posty: 1044 Miejscowość: Szczucin Postawił: 1057 piw(a) Otrzymał: 1686 piw(a)
Soft: Fruity Loops Studio 9
Gatunki muzyczne: Trance Hands Up House
Ulubiony producent: Rob Mayth Dash Berlin Ferry Corsten Sean Tyas
a mnie ostatnio wzieło na Leone I See You trensowo oczywiście w remixie Kosmitów, Wolfgang Gartner - Undertaker (Original Mix) Electro teraz nawet Justin Timberlake ft. T.I. - Sexy Back (Shekerz pres. Shane Deethe Club Mix) nawet mi sie bassik spodobał wiec słucham i jeszce pare Seanowych kawałków nic szczególnego
Raw Shape - Instant Groove , Cuba Club - Cuba, Claire T - Undone (3artes Remix), Flanders - Time, Costello - Bitchy Skills (Lazy Rich Remix), David Guetta feat. Kelly Rowland - Love Takes Over (Laidback Luke Remix) i wieleee, wieleeeee innych
Wysłany: 2010-04-27, 15:30
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
Binary Finary - 1998 [Alex M.O.R.P.H] - klasycznie trance'owo w nowej uplift wersji
Przede wszystkim ostatnio trance;owe kawałki, a z nich najbardziej cenię sobie nuciwo: Susana Ft. Omnia & The Blizzard - Closer Po prostu coś pięknego Ale i nie zapominam o mojej pierwszej muzycznej miłości - Muzyce Progresywnej
Wysłany: 2010-05-08, 13:50
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
juz Ferry Tayle & Static Blue - Trapeze (Original Mix) jest piekne ale to co zrobil z tym kawalkiem daniel kandi magia
Ferry Tayle & Static Blue - Trapeze (Daniel Kandi Remix) - goraco polecam jak ktos nie zna
Wysłany: 2010-05-08, 18:39
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
KLAKIER napisał(a):
cala paktofonike
u mnie razem z K44, pokahontaz, fokusem i rahimem
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
Wysłany: 2010-05-08, 19:27
Rejestracja: 2008-10-31, 10:21 Posty: 437 Miejscowość: Śląsk/Tychy/Międzyrzecze Postawił: 349 piw(a) Otrzymał: 718 piw(a)
Soft: FL Studio 9.5
Gatunki muzyczne: Electro/House, Fidget/House, Minimal/Techno, Dubstep
Ulubiony producent: nieważny wykonawca, ważne jest przesłanie utworu...
jeśli chodzi o konfrontacje i całą muzyczną historię Magika, razem z K44 i PFK, to zakończyła się historia HH razem z nim... K44 takie wauki bardziej psychorapu, mające swój mroczny klimat, pfk, to już coś bardziej lajtowego niosącego równiez przesłanie. Po samobójstwie Magika, Rah i Fo chcieli to pociągnąć, ale to już nie to samo było, Fo ze swoim świetnym flow, Rahim z bardzo dobrymi bitami, ale brakowało czegoś, jakiegoś elementu Ostatnio mieli koncert w Katowicach A ja jako, że jestem ze Śląska, więc nie znać ekip śląskiej hip-hopowej kultury to grzech
_________________ jeżeli kochasz, czas znajdziesz zawsze, nie mając nawet ani jednej chwili Doda antytalent, Mandaryna antytalent, g**** w tym kraju sprzedaje się wspaniale...
kurde przypomniales mi czasy jak za gowniarza jeszcze na kasetach brat od kumpli przynosil dawke dobrego polskiego hip-hopu (pamietam byla tam cala plyta molesty (skandal) slychalem ja chyba przez okragly rok calymi nocami kacza chyba tez tam byl i wzgorze potem juz na cd kumpel zapuszczal mi kaliber (glownie garbaty aniol i + i - ) pozniej sam gdzies sobie zalatwilem wszystkie plyty k44 i pfk (najbardziej obluchane mam ksiega tajemnicza prolog i cala pfk jak wspominalem ) eh powspominac tak stare dobrze czasy cos pieknego
_________________ Zmień sobie ten obrazek w podpisie, bo jest za duży ~ Admin
a gdzie jest cos napisane o wieklosci obrazka??? klakier
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum