Temat postu: Re: Najlepsze tracki Ktore Tera Wałujecie... :P
Wysłany: 2010-02-20, 19:59
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Soft: Kalkulator v 0.1
Gatunki muzyczne: Uplift/Progres/HS/ i wszystko co ŁUPIE! xD
Ulubiony producent: Daniel Kandi/Sebastian White
Wysłany: 2010-02-28, 20:28
Rejestracja: 2008-01-31, 22:17 Posty: 442 Miejscowość: Tranceland Postawił: 209 piw(a) Otrzymał: 470 piw(a)
Flanders - Time (Billions Dollars Dogs Remix) [jeden z lepszych damskich vocali ostanimi czasy moim zdaniem]
Ron Van Den Beuken vs George Acosta feat. Truth - War Of Hearts (Roy Gates Remix) <<-- polecam!
Ronald Van Gelderen - Backstabberzz (Original Mix) [PROGRESSyaaa!] <<-- warto posluchac
Wysłany: 2010-03-06, 19:05
Cosmic Gate vs La Bouche - In your Barra Life (Myon & Shane 54 Mashup) <<--- prog + fajny vocalik Taaaa!
Leona Lewis I See You (Cosmic Gate Remix) <<--- jeszcze lepszy progressive z jeszcze lepszym vocalem
ostatnimi czasy "cosmici" mnie roz....dalaja swoimi walkami
Wysłany: 2010-03-22, 22:10
DNS Project feat. Johanna - Mindful (Ronski Speed Mix) - jest CZACHOJE*! pRoG [ten bass mnie rozpier*ala]
Tritonal feat. Cristina Soto - Kiss Me Here (Original Mix) - jw. trance'owo
Wysłany: 2010-03-23, 15:04
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Jak się większość spodziewa, słucham samych najświeższych kawałków Hardstyle/Hardcore
Max Enforcer Feat. The Rush - Fade To Black (Official Black 2010 Anthem) Tatanka - Yellow (dobry vox ale biednie ogólnie) Zatox - Ear Fucking Headhunterz vs Noisecontrollers - The Space We Created
modenr talking - $sexy lover paktofonika cala praktycznie inna - amazing dżem - whisky lunatycy i wechikul metalica - whisky in the jar and unforgiven i nothing else mather apocaliptica - unforgiven ciemna strona miasta - kobieta 100 procentowa wyp3 - mam tak samo jak ty m.i.a ale to dluga historia daft punk duzio tego dj antoine tez duzo kawalkow gutek - nikt tak pieknie oraz sa dni fokus rahim - desperados indos bravos kilka kawalkow dave ramone kilka remoli modjo kilka kawalkow voodoo & serano - transatlantic blow vavamuffin kilka nut Take_Me_Away_2009_(Vinyltronic_Remix) ritmo dynamic - b2 ritmo dynamic - calinda
to chyba na tyle
_________________ Zmień sobie ten obrazek w podpisie, bo jest za duży ~ Admin
a gdzie jest cos napisane o wieklosci obrazka??? klakier
Wysłany: 2010-04-08, 15:13
ostatnio slucham duuuuzo staroci ktore niezle "ŁuPiĄ!" [trzeba ten post odreagowac ] a wiec
John The Baptist & DJ. Chucke - Magic (original mix)
Jon The Baptist & DJ. Chucke - Infectious
JTB & Dj The Corbz - Cosmos (Subversion Remix)
Bobina - Time & Tide [mikkas remix]
DJ Sakin vs. Weimar - Secret (dj spaceraven remix)
Dj Ornator - Save Me (Dj Ornator Mix)
wszystkie nuty godne uwagi i polecenia rzecz jasna
P.S. i jeszcze stary dobry Enigmato uwielbiam go
Enigmato - Biotechno 88
Enigmato - Chaos Inside
Enigmato - Mobile Hardsound
Skydriver - Louder (Enigmato Remix)
Enigmato - Bang Ya
stare walki hardstyle to dopiero maja PIERD..NIĘCIE
Wysłany: 2010-04-08, 18:42
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
Cytuj:
stare walki hardstyle to dopiero maja PIERD..NIĘCIE
Wysłany: 2010-04-08, 20:06
Rejestracja: 2008-09-13, 11:06 Posty: 926 Miejscowość: HS Land Postawił: 450 piw(a) Otrzymał: 660 piw(a)
Soft: FL Studio 9.0.3
Gatunki muzyczne: Hardstyle & Symfonia
Ulubiony producent: Max Enforcer, Fusion Team and Italio HS
ja od dłuższego czasu wałkuje stare nuty Nu style lecz dobrymi nowymi nie gardzę tatanka_presents_j_hiroshy_-_showtime (tatanka remix) -dobra mocna nuta, wspaniała do shuffle nie polecam orignal mixa jest straszny bass_modulators_vs_b-front_-_quarantine - troszkę nowy nu, aczkolwiek mroczny z tego co mi wiadomo większośc brzmien wykreowano na sylenthu d-block_and_s-te-fan_-_ride_with_uz_(max_enforcer_remix) - niszczy mnie kick, mid part and brejk Noisecontrollers & Zany - Paranoid - dla mnie psychiczne pozytywnie , w szczególnosci main part zairon - stand up (zatox piano mix) - to piano wciągnie Cię na długie godziny max_b_grant-ground_zero_hymn_2009 - ogółem dobry track , przyciąga main melody e-fect - glorification (activator & zatox remix) nie wiem czy to kiedys mnie się znudzi , choć mid part zaczyna z czasem drzaźnic the beholder & balistic - decibel anthem (d-block & s-te-fan's 2008 remix) - stary dobry remix DBSTF Max Enforcer Feat.The Rush - Fade To BLACK - mistrzostwoooo pod kazdym względem, dobry vocal męski i żenski, to trzeba koniecznie posłuchac activator-move_your_feet - nazwa mówi sama za siebie, bardzo dynamiczny komercyjny track activator & zatox - freedom , italio hs rządzi kocham ten track swietny vocal na zwrotce a na brejku ? a na brejku wspaniałe piano oraz anielski vocal, cudneee Pitcher - Serenity , Pitcher - Shine - <3 kocham goscia , oraz niektóre produkcje które robi dla Dozera Noisecontrollers_-_Gaia oraz gaia 2008 to wspaniałe tracki które chyba nie zostały wydane, słucham ripów które jeszcze mne sie nie znudziły
Mysle ze to wszystkie tracki które słucham naprawdę czesto
_________________ "Nie wierzysz w swoje możliwości ? To uwierz bo każdy jest wyjątkowym człowiekiem" "This is what I love, and can't stop lovin"
Ostatnio edytowany przez Krzysiek, 2010-04-08, 20:10, edytowano w sumie 1 raz
Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum