Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
mnie też dodawajcie, dopiero sobie założyłem i nie bardzo kmienie co iajk tam sie robi ale niedlugo dojde i pouzupełnaim tam wszystko http://www.myspace.com/deejayqba
[ Dodano: 2007-08-15, 19:13 ] P.S. Co to jest Record Label i Type of Label? I jak wgrać piosenki?
Ostatnio edytowany przez Qburiuz, 2007-08-15, 18:16, edytowano w sumie 1 raz
No to i ja Ja również niedawno założyłem i się zapoznaje z serwisem Na razie 1 kawałek..ale niedługo będzie więcej www.myspace.com/djwojcy Zapro do frendsów all : D
Pozdrawiam !
_________________ MY TOP 5 OF 2008: #1- Oceanlab - Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Mix)[Tune Of The Year] #2- Armin Van Buuren feat Sharon den Adel - In & Out Of Love (The Blizzard Remix) #3- Aly & Fila - Key of Life (Original Mix) #4- Daniel Kandi & Neumann - Let Go (Original Mix)[Future Favorite] #5- Paul Miller Pres. Motion Blur - Take A Look And See (Orginal Mix) [color=4fd8e1]ARTIST OF THE YEAR[/color]
*** Above & Beyond ***
"@N-Myron" mam do Ciebei pytanko...
Chce sobie zmienić layota na myspace...ale coś nie wychodz...Layout jest tylko Gdy edytuje profil...A jak ktoś go przegląda i słucha muzyki to go nie ma...Gdzie trzeba wkleić kod layouta żeby był na głównej stronie tak jak u Ciebie ??
_________________ MY TOP 5 OF 2008: #1- Oceanlab - Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Mix)[Tune Of The Year] #2- Armin Van Buuren feat Sharon den Adel - In & Out Of Love (The Blizzard Remix) #3- Aly & Fila - Key of Life (Original Mix) #4- Daniel Kandi & Neumann - Let Go (Original Mix)[Future Favorite] #5- Paul Miller Pres. Motion Blur - Take A Look And See (Orginal Mix) [color=4fd8e1]ARTIST OF THE YEAR[/color]
*** Above & Beyond ***
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum