Mam pewien pomysł.. można by zrobić podobny dział do "Wasza Muza" z tym że wrzucać tam kawałki by mogli tylko MP, nastepnie wykonać panel na str gł forum gdzie by były widoczne tematy z nowymi produkcjami MP (taka mała forma promocji) oczywiście promowane utwory tygodnia itp. by zostało tak jak jest...
Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków: 0.1 l - demo 0.25 l - trial version 0.5 l - personal edition 0.7 l - professional edition 1.0 l - network edition 1.75 l - enterprise 3 l - for small business 5 l - corporate edition.
Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
e'Attis napisał(a):
Mam pewien pomysł.. można by zrobić podobny dział do "Wasza Muza" z tym że wrzucać tam kawałki by mogli tylko MP, nastepnie wykonać panel na str gł forum gdzie by były widoczne tematy z nowymi produkcjami MP (taka mała forma promocji) oczywiście promowane utwory tygodnia itp. by zostało tak jak jest...
Nie wiem czy da się zrobić taki panel, który by automatycznie pokazywał tematy z konkretnego działu Pozatym za bardzo nie ma miejsca na jeszcze jeden nowy panel Ale pomysł zły nie jest...
i przydało by się przebudować całkowicie dział: "Forum Club World"
...bo jest tragiczny
Osobne podforum do jednego postu, mianowicie : regulaminu - po co to ??
Zamiast osobnych podfor: teledyski, biografie, wywiady, news, konkursy i o muzyce dać jedno podforum "Scena Klubowa" i do tego podforum porobić te w/w poddziały... Tak to właśnie widzę
Co wy na takie zmiany ?
Qburiuz napisał(a):
e'Attis napisał(a):
Nie wiem czy da się zrobić taki panel, który by automatycznie pokazywał tematy z konkretnego działu Pozatym za bardzo nie ma miejsca na jeszcze jeden nowy panel Ale pomysł zły nie jest...
Klasyfikator pojemności butelek wódki w świecie informatyków: 0.1 l - demo 0.25 l - trial version 0.5 l - personal edition 0.7 l - professional edition 1.0 l - network edition 1.75 l - enterprise 3 l - for small business 5 l - corporate edition.
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Qburiuz
Qburiuz
Temat postu:
Wysłany: 2009-07-08, 17:16
Rejestracja: 2007-04-26, 18:33 Posty: 2012 Postawił: 204 piw(a) Otrzymał: 1275 piw(a)
Ulubiony producent: DJs From Mars
W sumie masz rację: w dziale Forum Club World powinny być kategorie związane z samym forum, a dla tych kategorii: teledyski, biografie, wywiady itp. zrobić jeden wspólny. Jeszcze nad tym dokładniej pomyślimy jak to ma wyglądać. A narazie powróćmy do komentowania reaktywacji Music Producer
do działu Music można by tą "Scene Klubową" przerzucić... i pomysleć nad Music Releases bo nie spełnia swojego zadania tak jak nia innych forach.. mało uploaderów a i ściągających pliki też brakuje.. pozycjonowanie w Googlach CW też ostatnio nawala, więc coś trzeba z tym zrobić żeby zaczął się ruch w tych podforach tak jak na innych dużych forach muzycznych typu clubbers... przedewszystkim wywalić opcje ukrywania linkow z tych działów.. bo tam jest moim zdaniem niepotrzebna... można by było jakość scalić ten dział z muzyką z działem Wasza Muza... ale jak to zrobić żeby to miało ręce i nogi.. nie wiem..
[ Dodano: 2009-07-08, 19:01 ] Dział z muzyką można by było zrobić coś na ten styl:
Taka oto moja propozycja dotycząca połączenia muzy MP, zwyklych userow oraz muzyki ogólnie... - pomysł ten można jakoś poprawić, przeinaczyć, i dostosować pod ClubWorldowe realia.. to tylko taki concept zrobiony na szybko majacy na celu ujednolicenie muzyki na naszym forum...
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
Gatunki muzyczne: Hardstyle/Hardcore/Dubstep
Ulubiony producent: Wszystko z TOP 100 na HS.com xD
No nareszcie z tym ruszyliście Promo DJ nie chodził już prawie ponad pół roku, syto, wreszcie może będą jakieś nowe typy No i proponuję, jak to już wcześniej Iwan napisał, zrobić mały rekonesans, ale taki porządny. Ci co się w ogóle nie odzywają na forum,bez względu na wszystko stracą rangę.
Rejestracja: 2008-01-27, 14:42 Posty: 2521 Miejscowość: Święta Katarzyna Postawił: 732 piw(a) Otrzymał: 1448 piw(a)
A dacie jak wcześniej, że będzie pod spodem na zielono w dziale napisane kto jest w MP, czy to już zlikwidowane jest?
Użytkownicy, którzy podziękowali za ten post: Createx
Createx
Temat postu:
Wysłany: 2009-07-09, 15:16
Ale nie o to mi chodzi... Chodzi mi o to, że jak wchdzę na forum i zjeżdżam paskiem na dół to żeby w dziale było napisane od razu kto jest, jak wcześniej. A teraz tego nie ma. A wiadomo, to zawsze jest jakaś promocja i dla forum i dla nich I zawsze szybciej wejdziesz w nich niż będziesz klikał po kilka razy, żeby w końcu się dostać do jakiegoś MP i mu napisać coś w jego temacie... Czaisz o co mi chodzi?
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum